Nosilne vrečke

Z brezčasnimi nosilnimi vrečkami in stilnimi papirnatimi darilnimi vrečkami lahko preprosto in trajnostno zapakirate in prevažate manjše izdelke. Trajnostne darilne vrečke ali papirnate nosilne vrečke iz papirja ali recikliranega papirja (nekatere imajo tudi FSC® certifikat) so pri nas na voljo v najrazličnejših barvah in nosilnostih – primerne tudi za živila!

Vaši filtri
Tip izdelka
Trajnostnost
Material

Papirnate nosilne vrečke in darilne vrečkePapirnate nosilne vrečke so nov standard. Nekoč so se večinoma uporabljale kot darilna embalaža, zdaj pa so vizualno privlačna in trajnostna alternativa bombažnim vrečkam, plastičnim vrečkam ali vrečkam za večkratno uporabo.V čem se razlikujejo papirnate nosilne vrečke?Na prvi pogled je ponudba razdeljena v dve kategoriji: preproste nosilne vrečke iz natronskega papirja za transport in elegantne darilne vrečke v žlahtnih barvah. Toda tudi papirnata nosilna vrečka v naravnem rjavem odtenku je lahko popolna darilna embalaža. Njena oblika in trajnostni izraz se odlično prilegata našemu času. Glavne razlike so predvsem v podrobnostih:  • Gramatura: Običajna teža papirja znaša med 70 in 180 gramov na kvadratni meter. Debelejše vrečke zdržijo več, vendar so dražje in imajo večjo prostornino za odlaganje. 70-gramske različice so tanjše od papirja za tiskanje, vendar so zaradi svoje obdelave, ojačanega dna in dobro pritrjenih ročajev še vedno dobesedno natronski papir.

  • Ročaj: Preprost, širok papirnat ročaj se udobno prilega roki in odlikuje nakupovalne vrečke. Zvite tanke vrvice so elegantne in dovolj močne. Odlično se podajo k prestižni maloprodajni embalaži ali darilnim vrečkam. Papirnate vrečke z debelo bombažno vrvico zagotavljajo razkošnost za vrhunske izdelke in darila.

  • Oblika: Plitkejše trapezoidne oblike so popolne za transport embaliranih živil za na pot ali stvari, ki jih je treba položiti vodoravno v vrečko, jih transportirati in nato odstraniti iz vrečke. Kvadratna ali plitkejša kockasta oblika spominja na nakupovalne vrečke in je idealna za oblačila ali dodatke. Daljše vrečke ali vrečke v klasični pravokotni obliki so vsestranske za številne izdelke.

  • Barva: Z nosilno vrečko iz papirja v naravnem tonu poudarite trajnost embalaže in zeleno podobo podjetja. Nosilne vrečke v beli barvi delujejo pozitivno in prijazno – in imajo lahko na primer reklamno nalepko, žig ali druge individualizacije. Pisane barve od živo rdeče do temno modre naj se ujemajo z vašo korporativno podobo – ali priložnostjo obdarovanja. Sezonski tiski pospešujejo odprodajo, tudi če se uporabljajo le nekaj tednov na leto.


Ali so vse papirnate nosilne vrečke trajnostne?Dokler papirnata vrečka ni laminirana s folijo, je vse različice možno na preprost način reciklirati skupaj z odpadnim papirjem. Zaradi tega so tako priljubljene. Preden končajo v modrem zabojniku ali sistemu za odpadke, jih je mogoče večkrat ponovno uporabiti.


Poleg tega je za trajnost pomembno, da smo tudi pri drugih dekorativnih polnilih in dodatkih za darila pozorni na naravne materiale ter izberemo pametno embalažo za zaščito lomljivega blaga.Več o tem lahko preberete v naših nasvetih in trendih o embalaži. Če želite več informacij o ponudbi, lahko z nami kadar koli stopite v stik.