Osebna omrežja

Svetovalni servis

Vaš stik z kaiserkraft

Z veseljem vam svetujemo in to tudi resnično mislimo. Ne glede na to, kakšno vprašanje imate za nas - o posameznem izdelku ali opremljanje novega delovnega prostora - poiščemo odgovore, rešitve in skupaj z vami načrtujemo. Naše storitve vam lahko ponudimo v večini evropskih držav. Brez dvoma: pri nas imate vedno osebni stik!
Lahko nas kontaktirate kot vam je najljubše.

Telefonsko posvetovanje

Svetovanje 487

Ko pokličete eno od naših številk, boste vedno dobili pravo osebo: Eden od naših strokovnjakov je na drugi strani linije. Brez klicnih centrov, brez telefonskega odzivnika ki vas poziva, da vnesete določeno številko. Ravno nasprotno: Naši strokovnjaki so resnični in vam bodo svetovali o vsakem našem izdelku.

Pokličite nas!
080 1037
Brezplačno iz vseh omrežij

Klepet

Ste spletni kupec, vendar za nekatere izdelke še vedno potrebujete strokovni nasvet? Vprašanja lahko postavite neposredno v oknu za klepet. Če smo trenutno brez povezave, nam lahko tam pustite sporočilo.

Svetovanje 467

Kontaktni obrazci / e-pošta

Svetovanje 480

Naslednji kontaktni obrazci vam omogočajo, da nam pošljete komentarje, postavite vprašanja o svojem naročilu ali naročite katalog.

Lahko pa nam preprosto pošljete e-pošto na: office@kaiserkraft.si.

Podpora na vašem naslovu (Vodja ključnih kupcev)

Vaši izzivi so tudi naši izzivi: Naši zaposleni na terenu vam z veseljem svetujejo pri vaših projektih. Po želji bomo pri vas načrtovali in pomagali najti in izvajati rešitve. Prav to timsko delo naredi naše vsakdanje delo posebno.

Svetovanje 368