Osebna omrežja

Svetovalni servis

Vaš stik z KAISER+KRAFT

Z veseljem vam svetujemo. In tega ne govorimo samo - to mislimo. Ne glede na to, kakšno vprašanje imate za nas - ali gre za posamezen izdelek ali za opremljanje novega delovnega prostora - poiščemo odgovore in rešitve in načrtujemo vse skupaj z vami. Pri tem smo dežurni po vsem svetu, tako da smo vam na voljo tudi v tujini. Brez dvoma: pri nas imate vedno osebni stik!
Z nami lahko stopite v stik, kot je vam ljubše.

Telefonsko posvetovanje

Svetovanje 487

Ko pokličete eno od naših številk, boste vedno dobili pravo osebo: Eden od naših strokovnjakov je na drugi strani linije. Brez klicnih centrov, brez računalniških objav, ki bi vas opozorile, da vnesete številko. Ravno nasprotno: Naši strokovnjaki so resnični in vam bodo svetovali o vsakem našem izdelku.

Pokličite nas!
080 1037
Brezplačno iz vseh omrežij

Funkcija klepeta

Ste spletni kupec, vendar za nekatere izdelke še vedno potrebujete strokovni nasvet? Vprašanja lahko postavite neposredno v oknu za klepet. Če smo trenutno brez povezave, nam lahko tam pustite sporočilo.

Svetovanje 467

Kontaktni obrazci / e-pošta

Svetovanje 480

Nadaljnji kontaktni obrazci vam omogočajo, da nam pošljete komentarje, postavite vprašanja o svojem naročilu ali naročite katalog.

Lahko pa nam preprosto pošljete e-pošto na številko office@kaiserkraft.si.

Podpora na vašem naslovu (Vodja ključnih kupcev)

Vaši izzivi so tudi naši izzivi: Naša terenska služba z veseljem sodeluje z vami pri vaših projektih. Po želji bomo z vami na mestu, načrtovali z vami in pomagali najti in izvajati rešitve. Prav to timsko delo naredi naše vsakdanje delo posebno.

Svetovanje 368