080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Material
Nosilnost
Obremenitev police
Širina
Višina
 

Regali za plošče

Še dobro, da obstajajo stojala in regali za plošče, saj bi v nasprotnem primeru morali pločevino, lesene plošče ali plošče iz umetne mase začasno naslanjati ob stene. Ne poznate dobre rešitve … potem je bolje, da uporabite naša stojala in regale za plošče z natičnimi predelnimi loki, vodili za plošče ali valji za vstavljanje. Poiščite ustrezen model!
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 8
| | |
EUROKRAFT - Regal za plošče, pocinkan
DxŠxV 2030 x 560 x 1000 mm
Neto
1.225,-
EUROKRAFT - Regal za dele, 5 predelkov
DxŠxV 1600 x 480 x 1000 mm
Neto
499,-
EUROKRAFT - Regal za plošče, pocinkan
DxŠxV 2030 x 800 x 1000 mm, 9 predelkov
Neto
1.575,-
EUROKRAFT - Regal za plošče, pocinkan
DxŠxV 2030 x 800 x 1000 mm, 6 predelkov
Neto
1.475,-
EUROKRAFT - Skladišče za pločevino
VxDxŠ 1250 x 1100 x 2000 mm
Neto
879,-
EUROKRAFT - Skladišče za pločevino
VxDxŠ 1500 x 1100 x 2500 mm
Neto
1.545,-
EUROKRAFT - Skladišče za pločevino
VxDxŠ 1750 x 1100 x 3000 mm
Neto
1.925,-
EUROKRAFT - Stojalo za plošče, brez lokov
z nameščenim valjem za vstavljanje
Neto
od 389,-
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 8
Regali za plošče s posebnimi merami
Regali za plošče so v pomoč pri shranjevanju predmetov z veliko površino. Številna podjetja, ki imajo svoje skladišče ali delavnico, potrebujejo različne omare, regale in odlagalne površine. Posebno obliko takšnih površin predstavljajo regali za plošče, ki omogočajo hitro in varno odlaganje in skladiščenje velikih in majhnih plošč. Pri tem ni pomembno, iz katerega materiala so izdelane plošče. Regali so primerni za plošče iz lesa, umetne mase in kovine. Zaradi optimalnega skladiščenja so plošče shranjene pregledno in prijazno do materiala. Do njih imate kadar koli dostop in jih lahko posamezno potegnete iz skladiščnih predelkov. Poleg preglednosti imajo regali za plošče še eno prednost: plošče so shranjene tako, da zasedejo le malo prostora. Zato lahko stojala za plošče postavite tudi v manjše skladiščne prostore.

Profesionalno skladiščenje s praktičnimi regali za plošče in dele
V naši spletni trgovini najdete različne vrste regalov za plošče. Profesionalni regali optimizirajo skladiščenje velikih plošč iz lesa, umetne mase in kovine. Zaradi dobre obdelave in robustnega materiala so regali zelo stabilni in primerni za dolgotrajno uporabo. Gladko tekoč jeklen valj omogoča enostavno vstavljanje in jemanje plošč iz regala. Natični predelni loki so v pomoč pri preglednem skladiščenju. Razen v regalih za plošče lahko pločevinaste plošče standardnih formatov shranjujete tudi navpično v skladiščnih zabojih za pločevino. Zaradi gladko tekočega jeklenega valja lahko tudi v te zaboje zlahka potisnete plošče, ki bodo shranjene pregledno in prostorsko varčno. Pri manjših ploščah pa je smiselno uporabiti posebne regale za plošče, tako imenovane regale za dele. Ti omogočajo skladiščenje velikih in majhnih plošč. Pri razrezu ostanejo deli plošč, ki jih lahko pregledno odložite v te regale.
Primerjava izdelkov