080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Barva
Svetla višina vrat
Širina
Širina vrat maks.
Širina zank
Višina
Višina vrat
 

Zaščitne mreže

Varnostna ograja ali zaščitna mreža je pri delujočih strojih in napravah obvezen del elementov za zaščito oseb in opreme. Prilagodljiva mrežasta predelna stena ali fiksno nameščena zaščitna mreža za stroje – tukaj boste zagotovo našli ustrezen model!
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 14
| | |
Svetovanje pri nakupu za kategorijo Zaščitne mreže
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 14
Zaščitne mreže za optimalno predelitev prostora
Zaščitne mreže, izdelani prostori in predelne stene omogočajo optimalno predelitev prostorov v podjetju, ki obenem ustreza tudi zapletenim varnostnim zahtevam. V naši spletni trgovini najdete prostorske sisteme za ureditev podjetja z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo. KAISER+KRAFT že dolga leta ponuja izdelke izbranih proizvajalcev in dobaviteljev, ki izpolnjujejo najvišje zahteve podjetij. Že prvi pogled zadostuje, da prepoznate vsestranskost in prilagodljivost teh prostorskih sistemov. Praktično rešitev za enostavno zaščito osebja in opreme predstavljajo premične zaščitne mreže, na primer mrežasta predelna stena. Na voljo so tudi fiksno pritrjene predelne stene in zaščitne mreže za stroje, v višini človeka ali izdelane čisto do stropa. Predelni sistemi s posebnim varnostnim steklom ne zapirajo pogleda, kar je še posebej koristno za boljšo svetlobo v notranjih prostorih. Poleg tega kompletni izdelani prostori zanesljivo zaščitijo pred prahom vse občutljive tehnične naprave in stroje.

Zaščitna mreža – hitra namestitev in podiranje
V primerjavi z obsežnimi prostorskimi sistemi z zaprto konstrukcijo so pomične zaščitne mreže (kakor na primer ta zaščitna mreža za stroje Axelent) zaradi hitre postavitve in podiranja primerne tudi za občasno vmesno skladiščenje. Posamezne mreže postavite samo po potrebi, nato pa jih zopet pospravite. Tako imate dovolj prostora za vsa dela v vmesnem času, pri katerih dodatna zaščita ni potrebna. Ti predelni sistemi so optimalni tudi takrat, kadar spremenite postavitev strojev ali preuredite delovna mesta. Zaščitne mreže so na voljo iz praškasto lakiranega jekla, v pocinkani izvedbi in drugih različicah. V naši spletni trgovini lahko naročite kakovostne prostorske sisteme z najmanj triletno garancijo ter izkoristite prednosti pregledne izbire dodatne opreme in drugih priključnih elementov.
Primerjava izdelkov