O nas

EUROKRAFT

Razvoj in izboljšava lastne znamke s preverjeno kakovostjo.

Nihče ne pravi, da tradicija in napredek ne moreta iti z roko v roki. Ali da se uveljavljene znamke ne morejo spremeniti. Nikjer ne piše, da mora vse ostati tako, kot je vedno bilo!

Znamka EUROKRAFT ne spada v noben predalček, zato se tudi pri njenem razvoju ne omejujemo. Lastno znamko smo preoblikovali: zmogljivost in zanesljivost ostajata, kakovost in dolgotrajna uporaba prav tako. Znamka EUROKRAFT Vas bo z mnogimi že znanimi in številnimi novimi izdelki še naprej uspešno spremljala in podpirala pri vsakodnevnem delu. Seveda tudi v prihodnje z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo.

TODA – ZDAJ JE ČAS ZA DOBRO NOVOST

Znamki EUROKRAFT smo dali nov videz za bolj sodoben, svež in kompakten vtis ter novo strukturo za večje udobje in jasnost. Zdaj vse izdelke naše lastne znamke najdete v celotni ponudbi podjetja KAISER+KRAFT. Od delavnice do skladišča, od pisarne do proizvodnje, povsod so na voljo zmogljivi izdelki EUROKRAFT, ki čakajo, da jih odkrijete.

EUROKRAFTbasic

Učinkovito delo je lahko tudi enostavno – z ustreznimi osnovnimi izdelki.

Da bi Vam lahko ponudili le najboljše od najboljšega, vedno začnemo pri osnovah. Zato smo pri znamki EUROKRAFTbasic izpustili vse, kar je bilo odveč, in se osredotočili na praktično uporabo. Je izdelek res praktičen? Ali zdrži velike obremenitve? Je z njim mogoče zlahka upravljati? Ali zdrži vse, kar obljubljamo?

Odgovor na vsa vprašanja je pritrdilen. EUROKRAFTbasic ponuja solidne, zanesljive izdelke osnovne kakovosti, ki so prava rešitev za manjše projekte in naloge. Izdelki so priročni in takoj pripravljeni za vsakodnevno uporabo, brez nepotrebnih elementov in dodatkov. To se odraža tudi pri ceni: izdelki EUROKRAFTbasic so na voljo po privlačni osnovni ceni, dobra volja pri uporabi pa je zagotovljena.
Zakaj so izdelki EUROKRAFTbasic trdna osnova za skoraj vse projekte:

 • Zanesljiva osnovna kakovost po pošteni ceni
 • Bogata ponudba za vsakodnevno uporabo
 • Hitra dobava
 • 3 leta garancije
 • Razvoj skladno s standardi KAISER+KRAFT
Lastne znamke 251

EUROKRAFTpro

Vrhunski izdelki za profesionalce – 100-odstotno zajamčeno zadovoljstvo.

Naša lastna blagovna znamka EUROKRAFTpro obljublja najvišjo kakovost in zanesljivost. V tej novi seriji smo zbrali vse prednosti naših izdelkov Office Akktiv, EUROKRAFT in EUROKRAFT Active Green. Rezultate te posebne povezave lahko opišemo samo z eno besedo: več. Večja praktičnost, večja prilagodljivost, večja kakovost in večja garancija. EUROKRAFTpro ponuja vrhunske izdelke, ki veliko zmorejo tudi pri vsakodnevni intenzivni uporabi. So zmogljivi in praktični, ergonomski in varni. Če vam vse to še ne zadošča, Vam po želji omogočimo tudi posebne dodatke, garancijo najmanj 10 let ter številne izdelke Active Green, ki so izdelani prijazno do virov in so zato trajnostni.

Na kratko: EUROKRAFTpro obsega izdelke, ki jih boste takoj vzljubili. Ne smete biti namreč zadovoljni z manj kot 100 odstotki.

Zakaj je znamka EUROKRAFTpro profesionalni partner pri delu:

 • Kakovostno narejeni izdelki
 • Stalno visoki standardi kakovosti
 • Najmanj 10 let garancije
 • 5 let možnosti naknadnega nakupa
 • Dodatna oprema in možnosti kombiniranja za veliko prilagodljivost
 • Odlična oskrba z nadomestnimi deli
 • Posebne izvedbe po željah strank omogočajo edinstvene rešitve
 • Znamka Active Green kot oznaka trajnostnih izdelkov
Lastne znamke 254

Prepoznate zelene izdelke na prvi pogled?

Zdaj jih - z oznako activeGREEN.

Odslej smo za vas vse izdelke v naši ponudbi, ki so trajnostno naravnani, posebej označili. In to z oznako activeGREEN.

To vključuje številne izdelke EUROKRAFTpro, pa tudi številne druge znamke naših/znanih proizvajalcev. Le teh pa bo vedno več - ker bomo delež "zelenih" izdelkov še naprej povečevali. Za vas. Za nas. Za vse.

Lastne znamke wt$

Vložite v zanesljivost, varnost in dolgo življenjsko dobo dveh močnih znamk. Z znamkama EUROKRAFTbasic in EUROKRAFTpro boste vedno imeli pri roki vse, kar Vam je pomembno.

To pa je šele začetek, saj že kmalu pridejo številni novi izdelki naših znamk prvovrstne kakovosti KAISER+KRAFT. Vse informacije najdete na kaiserkraft.si!