Delovne mize

Neupogljive: delovne mize za industrijo in obrt so prilagodljive ter gospodarno in ergonomsko zasnovane, poleg tega pa tudi marsikaj zdržijo. Iz elementov naše ponudbe si lahko sestavite individualna delovna mesta. Nudimo vam najrazličnejše komponente, da bo vaša delovna miza prav takšna, kakršno potrebujete.

V kategoriji Delovne mize boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: RAU, Treston, eurokraft basic, eurokraft pro, bedrunka hirth.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 71

Delovne mize – idealna osnova



Brez miz ni mogoče delati ne v proizvodnji ne v delavnici ali odpremi. Boljša kot je miza, lažje bo delo. Zato smo v ponudbi kaiserkraft zbrali samo tiste delovne mize, ki zares zaslužijo svoje ime – izdelane iz robustnih materialov, z visoko nosilnostjo in dodatnimi lastnostmi za delo, ki bo prijazno do hrbta.



Katere naloge opravljajo delovne mize



Odvisno od mesta uporabe je delovna miza lahko centrala organizacije, odlagališče in delovno mesto v enem. V industriji pride v stik tudi s težkimi materiali, tekočinami in agresivnimi snovmi.



Zato so naše delovne mize izredno zmogljive. Različne mere in oblike ter možnost kombiniranje osnovne in priključne mize poskrbijo za prilagodljivost. V trgovini ponujamo mize različnih višin, kajti višina je odločilna za to, da se bo hrbet med delom dobro počutil.



Zakaj je višina tako pomembna



Delovna miza z ustrezno višino pomaga preprečevati bolečine v hrbtu, bolezni hrbtenice in bolniške odsotnosti. Katera višina bo prava, je odvisno od višine uporabnika in dejavnosti. Za natančna sedeča dela je 1000 mm dobra orientacijska vrednost, za montažna dela pa je miza lahko 200 mm nižja. Če pogosto delate stoje, potrebujete višjo mizo.



Ker je pri tem toliko dejavnikov, imajo naše delovne mize nastavitev višine. Zato lahko za isto mizo izmenično delajo tudi osebe različne višine. Elektromotor omogoči hitro in enostavno prestavljanje. Potrebujete samo še ergonomski stol, ki ga tudi najdete pri nas.



Delovne mize: različni materiali



Mizna plošča mora največ zdržati, še posebej, če zaposleni delajo s težkimi sestavnimi deli, spajkalniki in vrtalniki. V tem primeru je najbolje izbrati delovno mizo s ploščo iz masivnega lesa, z oblogo iz jeklene pločevine ali linoleja, ki je še posebej primeren za spajkanje. Za lažja dela, na primer pisanje, pakiranje ali preverjanje, je odličen melamin. Najbolj ugodna različica so MDF-plošče. Če delate z občutljivimi elektronskimi deli, ki se lahko poškodujejo zaradi elektrostatičnega naboja, pa morate uporabiti delovne mize ESD.



Je vaša mizna plošča že precej v letih? V trgovini kaiserkraft boste dobili nadomestno. Poleg kompletnih delovnih in pisalnih miz ponujamo namreč tudi mizne plošče različnih znamk in velikosti.



Za popolnost poskrbi ustrezna dodatna oprema



Da bo delovna miza postala popolno delovno mesto, jo lahko dopolnite z dodatno opremo iz naše spletne trgovine – na primer z okretnimi pomičnimi predalniki, svetilkami, urejevalnimi sistemi in številnimi drugimi dodatki. Poleg tega vam strokovno svetujemo glede nakupa stolov in miz ter popolne opreme delovnega mesta. Tako ne bo nič več stalo na poti do učinkovitega delovišča. Če se ne znate odločiti, se obrnite na nas – z veseljem vam svetujemo!



Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:



Zaščitne podloge | Vodila za kable | Predalniki | Vozički za pladnje | Garderobne omare | Vrtljive ročice