Narejeno po naročilu

Posebne izvedbe

Izdelki po vaših željah

Izpolnimo vsako željo - od posebnih konstrukcij do posebnih barv v skoraj kateri koli RAL barvi, do posebnih dimenzij, posebne opreme, posebnih modelov ... in še veliko več. "Poseben odtenek barve" je na spletni strani na voljo pri določenih izdelki in ga je mogoče izbrati neposredno v nakupovalno košarico. *

Kontaktirajte nas!. Do naše storitve lahko pridete preko naslednje telefonske številke: 080 1037, ali po e-pošti: office@kaiserkraft.si

POSEBNE IZVEDBE

Od posebne zahteve do želenega izdelka

Previsoko, prekratko, predolgo, preveč modro, preveliko, preveč … Mere, barve ali izvedbe izdelkov ne ustrezajo vedno vašim željam, zato se v takšnih primerih takoj obrnite na nas! Izpolnjevanje posebnih zahtev je pri nas postalo že standard. Posebne konstrukcije, modeli, barve, mere in oprema … kar želite, to dobite! V sklop naših storitev spadajo tudi izvedbe po meri za vaše podjetje: naš razvojni oddelek za vse posebne zahteve najde tudi posebne rešitve.

Če se vam stvari ne izidejo, nas kar pokličite. Naš servis vam je na voljo na naslednji telefonski številki: 080 1037. Vedno vam z veseljem pomagamo.

Posebne izvedbe wt$

PRIMERI BARV ZA POSEBNA LAKIRANJA

Posebne izvedbe 036

Primeri referenčnih projektov

Posebni modeli, ki nas navdihujejo.

ČRNO BELO RAZMIŠLJANJE

Strogi higienski predpisi veljajo pri proizvajalcu hrane Zott. Da bi to dosegli, smo popolnoma preučili koncept sobe.

Posebne izvedbe wt$

Elektronska nabava

S 80,000 izdelki ne bodite presenečeni če želenega izdelka ne najdete takoj v našem katalogu ali v spletni trgovini. Tukaj vam z veseljem pomagamo ... in zagotovo bomo našli tisto, kar potrebujete.

Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi, bomo našli celo rešitev, kljub na videz ogromni ponudbi izdelkov. Dobavimo lahko artikel, ki ga potrebujete iz celotne Evrope. Seveda se lahko vedno posvetujete z našim prodajnim oddelkom, ko ne veste, kako naročiti ali potrebujete pomoč pri zapletenih ali težkih odločitvah. Naši strokovnjaki bodo vedno poskrbeli, da boste dobili točno tisto, kar potrebujete.

Ali lahko danes kaj storimo za vas?

Samo pišite nam!

Telefonska številka: 080 1037

Email: office@kaiserkraft.si

Posebne izvedbe 487

* Upoštevajte, da so posebni predmeti izključeni iz pravice do vračila.