Zaboji na kolesih

Da se bodo stvari končno premaknile … za majhne in velike, lahke in težke predmete so na voljo zaboji na kolesih, s katerimi enostavno in varno prepeljete vse mogoče. Do živega jim ne pridejo niti visoke obremenitve ali neprekinjena uporaba.

V kategoriji Zaboji na kolesih boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, ZARGES, PRESTAR.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 139

Vozički s stranicami – vsestranski modeli za odlično pomikanjeV cestnem prometu se bodo verjetno kmalu uveljavila samostojna vozila. V skladiščih, hotelih in delavnicah pa morajo zaposleni še vedno sami potiskati in vleči raznorazno blago. Še dobro, da pri nas dobite vozičke, s katerimi gre transport kot po maslu.Kolesa v vsakem okoljuNaši vozički s stranicami so primerni za marsikaj: zaboje za nalaganje, kartonaste škatle, perilo, orodje … Vsem je skupno to, da so enostavni za uporabo in odlično tečejo. Za to poskrbijo kakovostna kolesa.Ustrezno kolo za gladko vožnjo izberete glede na vrsto talne obloge. Polna guma je idealna, kadar se voziček uporablja na prostem ali mora premagati veliko pragov. Na občutljivih tleh so odlična kolesa, ki ne puščajo sledi, saj za njimi ne bodo ostale grde črte. Ko pridete na cilj, pa dvojna zavora zagotovi, da se voziček ne odkotali naprej ali na stran.In znotraj?V notranjosti je veliko prostora, nivojski vozički imajo celo po več polic. Tako lahko transportno blago lepo razvrščeno prepeljete z enega mesta na drugo. Da po poti nič ne pade na tla, imajo naši vozički dve, tri ali štiri stranice – mrežaste za dober vpogled v vsebino ali polne za najboljšo zaščito. Krilna vrata z zaklepanjem poskrbijo za dodatno varnost pri transportu dragocenih predmetov.V trgovini kaiserkraft najdete tudi pomične omare za pisarniški material, orodje in laboratorijske pripomočke, izredno lahke aluminijaste zaboje na kolesih, zaboje za logistiko ter številne druge transportne priprave in vozičke. To so idealni nadomestki do trenutka, ko bodo znali tudi transportni vozički voziti kar sami. Imate še kakšna vprašanja? Obrnite se na nas!Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Prekucno korito | Zložljive kartonske škatle | Dvižne priprave | Kolesa za transportne naprave | Števne tehtnice | Dvižni pripomočki | Pisarniški vozički Kongamek | Transportni vozički EUROKRAFTpro