Odbojna zaščita, zaščita pred trki

Očitno izboljšana varnost pri delu: z odbojno zaščito in zaščito pred trki v močnih signalnih barvah lahko označite nevarna območja in vogale. Povsem v smislu „bolje preprečiti kot zdraviti'' lahko preprečite strokovna in draga popravila ali remonte in učinkovito zaščitite zaposlene, naprave in transportne naprave.

V kategoriji Odbojna zaščita, zaščita pred trki boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Axelent, Ampere Rack Mammut, Ampere.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 166

Odbojna zaščita – kotniki za zaščito pred trki, zaščitni loki, stebrički in veliko večPoklicna združenja v Nemčiji letno zabeležijo več kot 12.000 nesreč v skladiščih. Če ni prave varnostne opreme, imajo lahko že manjši pripetljaji obsežne posledice. Odbojna zaščita bo poskrbela, da bodo regali ostali pokonci tudi ob trku s transportnimi napravami, ročnimi viličarji ali običajnimi viličarji. Tako iz muhe ne bo nastal slon, napakica med manevriranjem pa ne bo prerasla v težjo nesrečo z materialno škodo in telesnimi poškodbami. Pri kaiserkraft boste našli pestro ponudbo zaščitne opreme za notranje in zunanje površine. Varno je zagotovo bolje.Kako deluje odbojna zaščita?Zapore in oznake so namenjene preprečevanju nezgod. Tudi odbojna zaščita v črno-rumeni kombinaciji je namenjena opozarjanju. Predvsem pa omejuje škodo, kadar so bila vsa opozorila zaman. Zaščita pred trki iz jekla in s talno ploščo za pritrditev z vložki prenese celo trke s težkimi talnimi transportnimi sredstvi. Odbojna zaščita kaiserkraft za zunanje površine obsega vroče cinkano in praškasto lakirano jeklo za dolgotrajno uporabo ne glede na vremenske razmere.Odbojna zaščita lahko izpolnjuje številne funkcije na prostem ali v prostorih. Odvisno od mesta namestitve preprečuje prevračanje regalov, škodo na dragih strojih ali poškodbe cevi in napeljav. Vsekakor preprečuje visoke posledične stroške in poškodbe udeleženih oseb.Katere vrste odbojne zaščite so na voljo pri kaiserkraft?Odbojna zaščita je na voljo v različnih izvedbah, ampak katera je prava? Začnimo pri osnovni opremi. Kotniki za zaščito vogalov regalov pred trki so pomemben sestavni del skladiščne opreme. Ne nazadnje je zaščita fiksnih regalov na mestih s prostim gibanjem talnih transportnih sredstev zakonsko predpisana – v rumeno-črni in z višino vsaj 30 cm. Popolna dopolnitev so kompleti zaščitnih ograj za regale.Če želite zaščititi sisteme, stebre, nakladalne rampe ali rolo vrata, boste pri kaiserkraft našli izjemno trdne stebriče za zaščito pred trki, zaščitne loke in zaščito pred trki za cevi. Opozorilne in zaščitne profile je mogoče namestiti na najrazličnejših mestih: v prehodih, na stene, vrata ali naprave, celo na neravne površine. Prilagodljivi pa boste tudi z ograjami in stebrički za zaščito pred trki. Z njimi boste lahko sami sestavili odbojno zaščito v želenih merah.Kako lahko gibljiva odbojna zaščita prepreči poškodbe strojev?Pametnejši odneha. Po tem načelu delujejo tudi odbojni zaščitni loki. Zaradi vgrajenih vzmetnih elementov se med trkom nekoliko premaknejo in se nato vrnejo v začetni položaj. Tako se zmanjša škoda na udeleženem vozilu. Posebna prednost gibljive odbojne zaščite iz umetne mase na osnovi polimerov je, da po trku popravilo ali zamenjava nista potrebna. Pri tem sodelujejo tudi vrtljiva kolesa na zaščiti pred trki, saj preusmerijo del delujočih sil.Imate še kakšno vprašanje? Obrnite se na nas. Radi vam bomo pomagali izboljšati varnost v prostorih in na prostem.