Držala za zaslone, držala za tablice

Vsi vemo, da je pravilna drža pri delu ključnega pomena. Z našimi držali za zaslone in tablice lahko teorijo prenesete v prakso.

V kategoriji Držala za zaslone, držala za tablice boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Dataflex, DURABLE, Fellowes, Tarifold.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 45

Držala za zaslone in tablice – postavite zaslon v ustrezen položajNekateri ljudje se vsako jutro spremenijo v želvo. Pravzaprav se njihova drža glave spremeni takoj, ko se usedejo pred zaslon. Se sliši znano? Brez skrbi, z našimi držali za zaslone in tablice se boste spremenili nazaj. Videli boste, da je vredno.
Držala zaslonov poskrbijo za zdravo držo glaveZa želve je naravno, da glavo iztegujejo naprej. Pri ljudeh pa to prej ali slej povzroči težave, od bolečin v vratu in utrujenosti do hernije diskusa. Poleg tega je delo z zaslonom še bolj naporno, če smo v takšnem položaju.


Zato se težave lotite pri koreninah. Z nastavljivimi držali lahko zaslon ali tablico postavite v ustrezni položaj. Tako lahko ob delu sproščeno stojite ali sedite in s pravilno razdaljo skrbite še za oči. Sicer to ni zagotovilo, da boste dočakali 100 let, zmanjšuje pa tveganje za bolečine in obrabo.
Druge prednosti držal za zasloneDržala za zaslone z vrtljivimi ročicami za namestitev na steno ali sistem vodil ne zagotavljajo le, da imate glavo pokonci, temveč ustvarijo več prostora na pisalni mizi. Poskrbijo tudi za dodatne možnosti – na primer, če morate kot oblikovalec pogosteje spreminjati prikaz.Dva zaslona olajšata delo z različnimi programi in številnimi informacijami. Če nimate prostora za drugi zaslon, kombinirajte majhnega in velikega.Držalo za tablico z ustreznim stojalom za pritrditev v tla pa je idealno za predstavitve. Tako vam tablice ni treba držati v roki, temveč imate obe roki prosti med predstavitvijo.
Pritrditev, prilagodljivost, material – nasveti za izbiro držal za tablice in zaslonePri izbiri držala za zaslon se najprej vprašajte, kam ga želite pritrditi – na steno, mizo ali sistem vodil? Vam nemara najbolj ustreza talno stojalo? Pri izbiri imata odločilno vlogo vaše delovno mesto in neposredna okolica.Pogosto je koristno, če držalo lahko prestavljate v vseh smereh, ne le navzgor in navzdol. Ponujamo tudi držala iz različnih materialov, od umetne mase do aluminija in jekla. Elegantna in sodobna oblika je kot pika na i.Imate še kakšna vprašanja o razlikah med posameznimi držali za zaslone in tablice ali potrebujete pomoč pri izbiri? Vas zanima še kaj drugega? Naša služba za pomoč strankam vam bo z veseljem pomagala pri ureditvi popolnega delovnega mesta.