Varilne naprave za folije, naprave za zapiranje kartonske embalaže

Zaprt pokrov in zatesnjena folija: varilne naprave za folijo so nenadomestljive pri pakiranju, saj lahko z njimi hitro in enostavno odrežete in zavarite vrečke iz folije in cevaste folije. Izberite ustrezen model in si olajšajte delo!

Vaši filtri
Tip izdelka
Maks. debelina folije
Način uporabe

Enostavno pakiranje v nepredušno zaprto vrečko: varilniki folijeZaščita pred umazanijo in praktična embalaža za prevoz in shranjevanje – vrečke iz folije so idealne za shranjevanje dragocenih majhnih predmetov. Z varilnimi napravami za folijo iz trgovine kaiserkraft lahko izdelate prozorne vrečke različnih velikosti in debelin po meri glede na potrebe. To je izredno preprosto: cevaste folije različnih širin in debelin se s preprostim pritiskom na rezalnik istočasno odrežejo in zavarijo. Samo še zaprete zavihek in – končano.
Varilniki folije za majhne serije in industrijsko proizvodnjoV kolikšnem obsegu želite izdelovati folijske vrečke in kako najti pravi model? V ponudbi podjetja kaiserkraft najdete varilne naprave za priročno kratkoročno uporabo ali industrijsko proizvodnjo. Dobro si jih oglejte: odločilni sta predvidena velikost in vsebina izdelanih vrečk. Debelina folije določa nosilnost, širina pa prostornino vrečk. Debelejše cevaste folije dobijo pri varjenju močnejše spoje kot tanjše. Pri odločanju za nakup se ravnajte po želeni velikosti vrečke in debelini spoja.Naša bogata ponudba varilnih naprav za folijo sega od osnovnega modela s širino obdelave 200 mm do visokozmogljivega modela za industrijsko serijsko proizvodnjo s širino varjenega spoja 620 mm. Izberite debelino zvara 2 ali 3 mm ter razrežite in zavarite cevaste folije do debeline 2 x 0,2 mm. Odvisno od vrste naprave vam delo olajšajo praktične funkcije, kot so ergonomsko oblikovan ročaj, magnetno zapiralo ali nastavljiv čas varjenja in hlajenja.Potrebujete praktično dodatno opremo? Z odvijalnikom lahko cevasto folijo varite še hitreje. Kaj pa mislite o praktičnem upravljanju z nogo? Tako imate eno roko prosto – za bolj učinkovito delo.
Dober pregled nad embalažoV trgovini kaiserkraft boste dobili tudi cevaste folije, krčljive folije, mehurčkaste ali penaste folije – pravzaprav vse, kar sodi na področje embalažnih materialov. Če pa imate kljub temu še kakšne želje, se obrnite na nas, z veseljem vam pomagamo.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Spenjalniki | Polnilni material | Krčljive folije | Digitalne tehtnice | Ovijalni stroji | Tehtnice MAUL | Ovijalni trakovi HSM