080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Barva v dozi
Dobava
Izvedba koles
Širina črte maks.
Širina črte min.
 

Barvne oznake

Preprosto vzemite označevalno barvo in označevalni voziček in gremo: en krog okoli nogometnega igrišča, vožnja skozi skladišče ali obhod gradbišča. Tako preprosto in udobno je označevanje pomembnih točk. Pri nas pa boste našli tudi označevalno barvo za dvorane, ročne označevalnike in celotne komplete za barvno označevanje.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 15
| | |
Naprava za barvno označevanje
ročna naprava za označevanje s kratkim ročajem
Neto
92,50
Naprava za barvno označevanje
ročna naprava za označevanje z dolgim ročajem
Neto
103,30
Naprava za barvno označevanje
naprava za označevanje s kolesi
Neto
181,80
Označevalna barva
prostornina 750 ml, DE 6 doz
Neto
252,-
Razpršilna naprava za označevanje
s spremenljivo širino črte
Neto
od 150,80
Ročna naprava za označevanje
za barvno označevanje
Neto
52,60
Komplet za barvno označevanje
označevalna naprava, 2 barvni dozi, linijska vrvica, kreda
Neto
230,-
Označevalna barva
prostornina 750 ml, DE 12 doz
Neto
403,-
Komplet za barvno označevanje
označevalni voziček PREMIUM
Neto
280,50
Neto
279,50
Neto
od 168,30
Komplet za barvno označevanje
označevalni voziček BASIC
Neto
152,90
Komplet za barvno označevanje
voziček za barvno označevanje BASIC z 1 dozo rumene barve in 12 dodatnimi barvnimi dozami
Neto
259,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 15
Označevalna barva – pokažite, kje so meje
Označevalna barva se ne uporablja samo na športnih igriščih, da nogometni ekipi z njo označimo prostor za igro, temveč tudi za označevanje delovnih območij v proizvodnji, poti v skladišču in parkirišč na prostem. Dobro opazna barvna oznaka je namenjena predvsem usmerjanju. Danes je bolj kot prej pomembno, da hitro in brez ovinkov prispemo na cilj. Delovni vsakdan določajo termini in hitenje, zato je jasna označitev poti neizogibna. Dobro označevanje poti in nevarnih mest je odločilen dejavnik pri proizvodnji in splošni varnosti. V poklicnem vsakdanu in javnem življenju je poleg tega vsak dan znova treba označiti spremembe in novo nastala nevarna mesta. Le-ta niso vedno takoj prepoznavna, zato jih je treba zaradi varnosti jasno in opazno označiti. Dobro možnost za preprečevanje nesreč predstavlja barvno označevanje s pomočjo kakovostne označevalne barve. Z barvnimi oznakami omejimo nevarna ali posebna območja, tako da so vsem vidna. Podjetje KAISER+KRAFT ponuja označevalno barvo v praktičnih dobavnih enotah, ki skupaj s priročnimi napravami za barvno označevanje predstavlja koristno osnovno opremo. Naprava za označevanje in označevalna barva poskrbita za ravne talne oznake in ustvarita jasne meje.

Barvna oznaka – za boljšo orientacijo
Popolne razmere ustvarimo samo z jasno, čim bolj opazno črto. Z označevalno barvo, ki se oprime podlage, lahko profesionalno in trajno začrtamo pomembna mesta, nevarne točke in odseke poti. KAISER+KRAFT s svojo obsežno ponudbo zapor in oznak ponuja za vsako težavo ustrezno rešitev za primerno označevanje. Optimizirana ponudba izdelkov iz kategorije barvnih oznak je sestavljena skladno z najnovejšimi ekonomskimi in okoljskimi vidiki. Ne dopustite, da pride do nejasnosti, zato ustvarite prosto pot. S pomočjo podjetja KAISER+KRAFT poskrbite za nedvoumne signale. Oglejte si našo ponudbo in z označevalno barvo z dobrim oprijemom označite pomembna območja ali namestite optimalne zapore in oznake, ki so dobro vidne in skladne z veljavnimi predpisi.
Primerjava izdelkov