080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Barva
Dobava
Izvedba koles
Širina črte maks.
Širina črte min.
 

Barvne oznake

Preprosto vzemite označevalno barvo ali razpršilo in označevalni voziček ter naredite krog okoli nogometnega igrišča, se zapeljite skozi skladišče ali obhodite gradbišče. Tako preprosto in udobno je lahko označevanje pomembnih točk. Pri nas boste našli tudi označevalno barvo za hale, ročne označevalnike in celotne komplete za barvno označevanje.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 15
| | |
Naprava za barvno označevanje
ročna naprava za označevanje s kratkim ročajem
Neto
93,50
Naprava za barvno označevanje
ročna naprava za označevanje z dolgim ročajem
Neto
104,40
Naprava za barvno označevanje
naprava za označevanje s kolesi
Neto
183,80
Razpršilna naprava za označevanje
s spremenljivo širino črte
Neto
od 152,60
Ročna naprava za označevanje
za barvno označevanje
Neto
53,40
Komplet za barvno označevanje
označevalna naprava, 2 barvni dozi, linijska vrvica, kreda
Neto
232,50
Označevalna barva
prostornina 750 ml, DE 6 doz
Neto
255,-
Označevalna barva
prostornina 750 ml, DE 12 doz
Neto
407,50
Komplet za barvno označevanje
označevalni voziček PREMIUM
Neto
283,50
Neto
282,50
Neto
od 168,30
Komplet za barvno označevanje
označevalni voziček BASIC
Neto
154,60
Komplet za barvno označevanje
voziček za barvno označevanje BASIC z 1 dozo rumene barve in 12 dodatnimi barvnimi dozami
Neto
269,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 15

Označevalna barva in razpršilo – ne gre za veliko umetnost, temveč veliko varnost!Ni vam treba postati drugi Picasso ali van Gogh, da bi z barvami poskrbeli za trajen vtis na druge. Vsaj ne takrat, ko gre za varne delovne procese in orientacijo v podjetju. Za to zadošča že nekaj premišljenih potegov s čopičem, s čimer varno in jasno usmerite osebe, stroje in transportna sredstva. Odlično vam bo uspelo tudi z označevalnimi razpršili KAISER+KRAFT. Zaupali vam bomo, kaj je pri tem pomembno.
Katera označevalna barva ali razpršilo sta primerna za določeno situacijo?Človek se je naučil, da se na nekatere barve odzove na določen način. In točno to navado lahko izkoristite tudi v svojem podjetju. Barvne črte niso samo dolgotrajna rešitev za tla v proizvodni hali ali zunanje območje, temveč prihranijo prostor in zmanjšajo število potrebnih opozorilnih in usmerjevalnih tabel ali zapor.Predpisi o varnosti na delovnem mestu predpisujejo, katera mesta je treba označiti, kako je to treba storiti in v kakšnem obsegu.Rdeča črta in ustrezno šrafirana površina opazovalcu signalizirata, da se mora ustaviti in ne sme iti dalje. Rumena označevalna barva je na primer pogosta v skladiščih, saj odlično izstopa iz okolice in vzbuja pozornost. Zato so rumene črte najboljša odločitev za razmejevanje poti za pešce in vozila ter označevanje položajev regalov, strojev ali različnih območij.Bela barva je značilna za cestni promet, zato se uporablja predvsem na prostem ali pa pri izdelavi napisov za delovne hale in območja za obiskovalce. Ustrezno rešitev vam lahko ponudimo tudi, če želite označiti dodatna območja, prekriti stare oznake ali potrebujete drugačne kontraste.
Trajnost označevalnih barv in razpršilNobena skrivnost ni, da ima označevalna barva veliko vlogo pri varnosti v podjetju. Velja tudi, da je lepe črte najlažje narediti z ustreznimi napravami za označevanje.Kako pomembna je kakovost označevalne barve, se običajno pokaže šele po daljši uporabi. Konec koncev imate druge pomembnejše opravke in nimate časa za popravljanje označevalnih črt po vsakem nalivu ali globinskem čiščenju tal v halah. Zato pri podjetju KAISER+KRAFT dobite barve, prilagojene uporabi v industriji in delavnicah, ki so izredno odporne proti obrabi in številnim kemikalijam. Potrebujete nasvet? Obrnite se na nas.

Primerjava izdelkov