Barvne oznake

Preprosto vzemite označevalno barvo ali razpršilo in označevalni voziček ter naredite krog okoli nogometnega igrišča, se zapeljite skozi skladišče ali obhodite gradbišče. Tako preprosto in udobno je lahko označevanje pomembnih točk. Pri nas boste našli tudi označevalno barvo za hale, ročne označevalnike in celotne komplete za barvno označevanje.

V kategoriji Barvne oznake boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Ampere.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 55

Označevalna barva in razpršilo – ne gre za veliko umetnost, temveč veliko varnost!Ni vam treba postati drugi Picasso ali van Gogh, da bi z barvami poskrbeli za trajen vtis na druge. Vsaj ne takrat, ko gre za varne delovne procese in orientacijo v podjetju. Za to zadošča že nekaj premišljenih potegov s čopičem, s čimer varno in jasno usmerite osebe, stroje in transportna sredstva. Odlično vam bo uspelo tudi z označevalnimi razpršili kaiserkraft. Zaupali vam bomo, kaj je pri tem pomembno.
Katera označevalna barva ali razpršilo sta primerna za določeno situacijo?Človek se je naučil, da se na nekatere barve odzove na določen način. In točno to navado lahko izkoristite tudi v svojem podjetju. Barvne črte niso samo dolgotrajna rešitev za tla v proizvodni hali ali zunanje območje, temveč prihranijo prostor in zmanjšajo število potrebnih opozorilnih in usmerjevalnih tabel ali zapor.Rdeča črta in ustrezno šrafirana površina opazovalcu signalizirata, da se mora ustaviti in ne sme iti dalje. Rumena označevalna barva je na primer pogosta v skladiščih, saj odlično izstopa iz okolice in vzbuja pozornost. Zato so rumene črte najboljša odločitev za razmejevanje poti za pešce in vozila ter označevanje položajev regalov, strojev ali različnih območij.Bela barva je značilna za cestni promet, zato se uporablja predvsem na prostem ali pa pri izdelavi napisov za delovne hale in območja za obiskovalce. Ustrezno rešitev vam lahko ponudimo tudi, če želite označiti dodatna območja, prekriti stare oznake ali potrebujete drugačne kontraste.
Trajnost označevalnih barv in razpršilNobena skrivnost ni, da ima označevalna barva veliko vlogo pri varnosti v podjetju. Velja tudi, da je lepe črte najlažje narediti z ustreznimi napravami za označevanje.Kako pomembna je kakovost označevalne barve, se običajno pokaže šele po daljši uporabi. Konec koncev imate druge pomembnejše opravke in nimate časa za popravljanje označevalnih črt po vsakem nalivu ali globinskem čiščenju tal v halah. Zato pri podjetju kaiserkraft dobite barve, prilagojene uporabi v industriji in delavnicah, ki so izredno odporne proti obrabi in številnim kemikalijam. Potrebujete nasvet? Obrnite se na nas.