Predpražniki za prestrezanje umazanije

Predpražniki vpijajo umazanijo in vlago. Tako zagotavljajo čist in suh vhod v podjetje ter zmanjšujejo tveganje zdrsa. V spletni trgovini kaiserkraft boste zagotovo našli ustrezen model, od predpražnikov za uporabo v prostorih do tekačev za čiščenje čevljev za obrt in industrijo – oglejte si našo ponudbo!

V kategoriji Predpražniki za prestrezanje umazanije boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: NOTRAX, COBA.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 93

Predpražniki: manjša nevarnost zdrsa in vnosa umazanijeV pisarnah ter javnih in industrijskih objektih je pogosto velik pretok ljudi. Predpražniki preprečujejo, da bi v zaprtih prostorih drselo zaradi umazanije in mokrote. Tekači za čiščenje čevljev namreč očistijo mokre in umazane podplate ter tako zmanjšujejo vnos umazanije v prostore. Spodaj najdete opis, kakšne vrste predpražnikov so na voljo in iz katerih materialov so narejeni.Vrste in materiali tekačev za čiščenje čevljevPredpražniki vpijajo umazanijo in mokroto, pa naj bo to na zunanjih površinah, v preddverju ali prodajnem prostoru. Tako zagotavljajo večjo varnost in zmanjšujejo stroške čiščenja. Tekači za čiščenje čevljev z nedrsečimi oblogami so še posebej praktični, saj se ne premikajo po tleh. Modeli iz antistatičnih polipropilenskih vlaken ali iz iglane klobučevine s funkcijo krtačenja učinkovito očistijo tudi močno umazane podplate čevljev.Po drugi strani pa so naluknjani predpražniki iz gume ali svetlobno obstojne različice iz PVC-ja posebej odporni proti vremenskim vplivom. Nekatere preproge je mogoče prati pri temperaturi do 60 °C in sušiti v sušilnem stroju – za enostavno in higienično čiščenje. Na voljo so še različni modeli tekačev za čiščenje čevljev, tako da lahko izberete predpražnik, ki se ujema z opremo vašega podjetja.Predpražniki za različna mesta uporabeRazličico tekača za prestrezanje umazanije izberite glede na mesto, kjer ga boste uporabljali. Predpražniki iz vlaken Decalon® so na primer primerni za uporabo v notranjih prostorih. Robustna gumijasta podlaga zagotavlja, da se tekač ne premika. Če imate v tleh izdelane poglobljene okvirje za predpražnike, so zaradi trpežnega naravnega materiala dobra izbira za brisanje čevljev modeli iz kokosovih vlaken.Za zunanje površine pa so priporočljivi predpražniki iz obročaste, nedrseče gume, ki so odporni proti vremenskim vplivom ter prenesejo dež in celo sneg. Primerni so tudi tekači iz PVC-ja, odporni proti vremenskim vplivom in UV-žarkom. Predpražniki za uporabo v industriji ne ovirajo vozil ter zmanjšujejo količino umazanije v skladiščih in drugih prostorih. V spletni trgovini kaiserkraft boste našli modele, ki so še posebej trpežni.Iščete nekaj posebnega ali potrebujete pomoč pri izbiri? Obrnite se na nas, naša ekipa svetovalcev vam bo z veseljem pomagala.
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Stenski pepelniki | Čiščenje tal | Garderobne omare | Informacijska stojala | Omarice za prvo pomoč | Garderobe EUROKRAFTpro