080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Material table
Širina
Višina
Za format papirja
 

Načrtovalne table

Načrtovalne table ali planerji nudijo tisto, kar v vsakdanjem delovniku pogrešamo: urejenost, preglednost in organiziranost! Letni planerji, tedenski planerji, planerji za vzdrževalna dela ali projektni planerji – z našimi načrtovalnimi tablami bo upravljanje terminov, dopustov in projektov potekalo urejeno.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 22
| | |
magnetoplan - Komplet letnih planerjev
vklj. z montažnim materialom
Neto
137,80
Ugodno
MAUL - Držalo za načrte
namizno držalo za načrte
Neto
€ 140,10
129,-
Neto
od 73,40
Neto
od 172,20
MAUL - Rastrska tabla, bela
raster 10 x 10 / 50 x 50 mm
Neto
od 73,40
Ugodno
MAUL - Načrtovalna tabla
univerzalni planer
Neto
€ 83,10
69,-
Neto
od 83,40
MAUL - Načrtovalna tabla
mesečni/letni planer
Neto
83,40
Neto
1.010,-
MAUL - Držalo za načrte
pomično držalo za načrte s 3 vrtljivimi ročicami
Neto
318,50
MAUL - Držalo za načrte
stensko držalo za načrte
Neto
93,20
Tedenski planer s T-karticami
7 modulov s po 24 režami
Neto
93,70
Letni planer s T-karticami
12 modulov s po 54 režami
Neto
237,50
Letni planer SILVERLINE
s 365-dnevno razdelitvijo
Neto
117,30
Letni planer SILVERLINE
z navpično mesečno delitvijo
Neto
117,30
Tedenski planer SILVERLINE
s 7-dnevno delitvijo
Neto
117,30
Ugodno
Letni planer
ŠxV 1200 x 900 mm, z razdelitvijo na 365 dni
Neto
€ 217,-
od 199,-
Letni planer
ŠxV 900 x 600 mm, z razdelitvijo na 365 dni
Neto
od 117,30
Letni planer
ŠxV 900 x 600 mm, z navpično mesečno delitvijo
Neto
od 117,30
Najdenih je bilo toliko artiklov: 22
Načrtovalne table – ni treba, da je vedno vse samo elektronsko!
Načrtovalne table in table za vstavljanje danes v bistvu sploh ne bi smele več obstajati, saj imajo ogromno konkurenco: programe za načrtovanje, orodje za upravljanje projektov, posebne programe za organizacijo ... Kdor danes želi načrtovati in ponazoriti delovne postopke, ima na voljo skoraj neskončne digitalne možnosti. Vseeno pa so tudi v času informacijske tehnologije, večpredstavnosti in druge elektronike še vedno zelo priljubljene običajne načrtovalne table. V številnih podjetjih in delavnicah so del standardne opreme ali nepogrešljiv del pisarniške opreme. Zakaj je tako? Verjetno zaradi velike praktičnosti načrtovalnih tabel. Posebna programska oprema ima sicer res svoje prednosti, istočasno pa je pogosto žal tudi preveč zapletena, pretežka za uporabo in tudi podvržena motnjam. Poleg tega je prostor na večini zaslonov precej omejen, zato pri načrtovanju več vzporedno potekajočih projektov v letu razpored hitro postane premajhen in manj pregleden. Tudi bele table in oglasne deske, stojala za liste papirja ali stene za moderiranje niso dobra alternativa za takšno načrtovanje, saj nimajo ustrezne strukture in preglednosti. Zato imajo jasno prednost načrtovalne table. Ko načrtujete izmene v proizvodnji za naslednje štiri mesece ali pregled nalog v pisarni za štirinajst dni, boste z ustrezno načrtovalno tablo ali tablo za vstavljanje vedno imeli popoln pregled nad dogajanjem!

Številne načrtovalne table, številne možnosti
Katera načrtovalna tabla pa je ustrezna? Odgovor ni tako preprost, saj je izbira močno odvisna od tega, kaj konkretno želite načrtovati in ponazoriti. V naši ponudbi najdete številne različice načrtovalnih tabel, s katerimi si močno olajšate upravljanje z viri, termini, projekti, prostori, odsotnostmi ali nalogami. Na voljo so tako letni in tedenski planerji, razdeljeni na vrstice ali stolpce, projektni planerji, planerji za vzdrževalna dela ali osebje. Zato se vsekakor podrobno pozanimajte o posebnih prednostih posameznih načrtovalnih tabel iz naše ponudbe, da boste izbrali ustrezen model. Nato pa ga samo še naročite in se lotite dela!
Primerjava izdelkov