Načrtovalne table

Načrtovalne table ali planerji nudijo tisto, kar v vsakdanjem delovniku pogrešamo: urejenost, preglednost in organiziranost! Letni planerji, tedenski planerji, planerji za vzdrževalna dela ali projektni planerji – z našimi načrtovalnimi tablami bo upravljanje terminov, dopustov in projektov potekalo urejeno.

V kategoriji Načrtovalne table boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: magnetoplan, MAUL, eurokraft basic, EICHNER.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 36

Načrtovalne table: analogna struktura produktivnostiČas je denar in viri so omejeni, zato je tudi naš čas omejen, viri pa nekaj stanejo. To pomeni, da podjetje lahko ustvari dodano vrednost samo s skrbnim načrtovanjem. Strukturirane delovne postopke le stežka uspešno organiziramo zgolj z digitalnimi sredstvi, zato kaiserkraft ponuja različne načrtovalne table.Viri, termini, osebje ... Organizacija naj bo vedno prikazana na načrtovalnih tablahPisarniška oprema ni popolna brez načrtovalne table. To so lahko letni, mesečni ali tedenski planerji, pa planerji za projekte, osebje in dopuste – fizične načrtovalne table vedno prikazujejo aktualno stanje organizacije v podjetju. Neodvisne so od virov energije, so pregledne ter glede na projekt in ciljno skupino dostopne celotnemu osebju ali manjšim skupinam. Prednost sta dodatna zanesljivost in povezanost v podjetju. Takšne ponazoritve načrtovanja ne ogroža nobena napaka v sistemu, programski ali strojni opremi. Zasedenost pisarniških prostorov, obremenitev delavnic, razporedi uporabe vozil: vse je vedno in vsakomur dobro razvidno. Katera digitalna rešitev lahko to omogoča?Načrtovalne table: z lepim videzom in vedno na voljoNaloga določa sredstvo: med načrtovalnimi tablami v naši spletni trgovini boste zagotovo našli ustrezen model glede na svoje želje, na primer magnetno tablo, planerje z zarezami ali T-karticami. Table pa niso samo praktične, temveč imajo tudi privlačen videz: srebrno eloksiran aluminijast okvir, belo eloksirane magnetne površine ali antracitno siva vodila poudarijo posebno mesto planerja v ansamblu pisarniške opreme.Načrtovalne table pa še zdaleč niso vse. Recimo, da je na tedenskem planerju označen konferenčni prostor, ki je rezerviran za vašo predstavitev. Ne pozabite na stojala za liste papirja, bele table ali druge stene za moderiranje. Vedno je treba nekaj organizirati, pri čemer vam z veseljem pomagamo.