080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Dolžina
Nosilnost
Širina
Teža na kos
 

Nakladalne letve

Nalaganje brez težav? Lahko postane resničnost − z našimi trdnimi nakladalnimi letvami. Ta praktična pomoč obstaja v obliki navozne letve, navoznega mostiča ali nakladalnega mostiča, najprimernejša pa je za izravnavo različnih višin. Povozni mostiči, rampe za stopnice ali zagozdni mostiči – v trgovini poiščite ustrezen model!
Najdenih je bilo toliko artiklov: 17
| | |
Neto
od 229,-
Zagozdni mostiček
nosilnost 300 kg
Neto
od 209,-
Neto
od 349,-
Aluminijasta nakladalna letev
naluknjana tekalna površina
Neto
od 199,-
Neto
od 559,-
Neto
od 689,-
Neto
od 719,-
Neto
od 799,-
Neto
od 629,-
Neto
od 369,-
Neto
od 479,-
Neto
od 579,-
Neto
od 729,-
Neto
od 889,-
Neto
479,-
Neto
389,-
Neto
379,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 17
Nakladalne letve in mostiči kot pomoč pri natovarjanju
Nakladalne letve so poševne ploskve, čez katere lahko vozimo s transportnimi napravami ali vozili s kolesi. Drugače kot rampe, ki so fiksno zgrajene, služijo kot nosilna ali povozna površina, večinoma med dvema različno visokima ravnema. Pogosto so izdelane iz jeklene ali aluminijaste profilne pločevine s stranskimi omejili ali brez njih. Glede na uporabljeni izdelek in izvedbo so na voljo različne vrste nakladalnih letev. Nekateri izdelki sovpadajo glede na oznake ali namen uporabe. V kategoriji dvižnih naprav in dvigal najdete nakladalne letve in mostiče kot pripomočke za nakladanje in navozne rampe. Odlikujejo jih temperaturna obstojnost, visoka nosilnost in robustnost. V spletni trgovini so na voljo rampe za stopnice in nakladalne letve različnih izvedb in nosilnosti (npr. ta rampa za stopnice s posebnimi izrezi, da ne drsi).

Kakovostne nakladalne letve in mostiči za vaše podjetje
Naša spletna trgovina ponuja nakladalne letve z naluknjano tekalno površino in nedrsečo vozno površino. Varnostni sornik in varnostni nastavek ščitita pred zdrsom nakladalne letve. Naša ponudba obsega tudi navozne kline iz aluminija, ki so opremljeni z varnostno prečko, da vozilo ne zdrsne s površine. Ponujajo idealno izravnavo višinskih razlik med vozilom in rampo ter imajo nedrsečo navozno površino. Podjetje KAISER+KRAFT svojim strankam ponuja tudi povozni mostič z omejevalnim kotnikom, ki zaščiti pred zdrsom mostiča, ploščo z nedrsečo tekalno površino in dvema oprijemalnima odprtinama za prenašanje. V naši ponudbi kakovostnih nakladalnih letev in mostičev najdete tudi povozni mostič s pomično povozno loputo in oprijemalnimi letvami. Pomična povozna letev ima stranske ojačitve. Profesionalne nakladalne letve so na voljo z različnimi nosilnostmi, dolžinami in širinami.
Primerjava izdelkov