Kompleti orodja

Za obrtne delavnice in industrijske obrate, domače mojstre in nasploh vse obrtnike ponujamo vse, kar vam srce poželi in je potrebno za vaše delo: kladiva, žage, izvijače, viličaste in obročaste ključe, komplete orodja, vstavke za orodje in veliko več. Vse, česar v naši trgovini ne najdete, pa vam radi priskrbimo.

V kategoriji Kompleti orodja boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: KS Tools, VIGOR, Gedore, HAZET.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 50

Z našimi kompleti orodja boste imeli vedno vse pri rokiNaročili ste nov regal – z visoko kakovostjo, trdnostjo in izjemno nosilnostjo – zdaj pa je treba vse samo še pravilno sestaviti. Če pri tem ne boste uporabili naših montažnih storitev, ampak se boste dela lotili kar sami, vam bo v pomoč ustrezno orodje – in regal bo postavljen, kot bi mignil. Prav pri kompletih orodja ne sklepajte kompromisov glede kakovosti, vseeno, ali ga uporabljate pogosto ali redko.Profesionalci v delavnici in proizvodnji vedo, kako pomembno je kakovostno orodje za njihovo delo. Naj gre za kladivo, strgalo ali klešče – uporabljajo le najboljše, in to z razlogom:Kompleti orodja priznanih blagovnih znamk, izdelanih v Nemčiji, kot sta Hazet ali Gedore, so zasnovani za najzahtevnejšo uporabo.


To pomeni, da so izdelani izjemno natančno, so ergonomsko oblikovani, odporni proti koroziji in se ne obrabijo hitro.


Če je vaš proračun nekoliko manjši ali pa zgolj želite dobro in funkcionalno orodje po privlačni ceni, se odločite za blagovno znamko Gedore red in Vigor Equipment.Kako pa shranjujete orodje?Želeno orodje bo vedno pri roki, če komplet orodja shranite v praktične vstavke. Z vstavki iz trde pene bo na delovni mizi ali v montažnem vozičku zavladal red. Zato vam ponujamo tudi komplete orodja, ki so že dobavljeni v vstavkih za orodje. Ob nakupu kompleta orodja vam nudimo tudi garancijo za naknadni nakup posameznih kosov kompleta.V naši spletni trgovini si oglejte pestro izbiro in možnosti kombiniranja. Na voljo so različni kompleti in posamezni kosi za vaše sisteme plošč z luknjami.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Valjčni rezalniki | Škatla za prvo pomoč | Podloge za delovna mesta | Škatle za orodje | LED-zaslon | Vozički za pladnje | Delovne mize RAU