Viseče omarice

Ali imate dovolj iskanja stvari, ki jih stalno potrebujete? Pomagajte si z našimi visečimi omaricami in poskrbite za večjo urejenost delavnice, laboratorija, skladišča ali pisarne. Brez sklanjanja in iztegovanja – udobno na dosegu v višini oči. Tudi vse tisto, kar ste prej vedno predolgo iskali.

V kategoriji Viseče omarice boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft basic, Pavoy, ANKE.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 20

Viseče omarice za delavnico, skladišče in laboratorijJe spodaj vse polno? Izkoristite višja mesta. Z visečimi omaricami podjetja kaiserkraft boste lahko shranili več, ne da bi vam bilo treba žrtvovati prostor za gibanje. Hkrati shranjevanje orodja ali delovnih pripomočkov na večji višini izboljšuje udobje pri delu in učinkovitost.Kdaj je viseča omarica prava izbira?Obstajata dva ključna argumenta za nakup visečih omaric:  1. Na tleh ni več prostora za omaro ali regal.

  2. Svojim zaposlenim želite dati možnost, da delovne pripomočke iz omare jemljejo brez sklanjanja.


Glede na mere bo morda za visečo omarico dovolj prostora celo v tesnih kotih in kotičkih. Poleg tega je možno naše viseče omarice v različnih barvah odlično kombinirati z drugimi kosi opreme. Tudi sicer je izbira skorajda neomejena.Katere vrste visečih omaric so na voljo?Pri nas dobite majhne ali velike viseče omarice za delavnico, skupni prostor ali laboratorijsko opremo. Ključnega pomena je, koliko prostora imate in koliko blaga nameravate shraniti v omarico, pa tudi kaj nameravate shraniti. Za težko orodje so potrebne viseče omarice za orodje z večjo nosilnostjo – v nasprotju s pisarniškim priborom ali dokumenti.Pomislite tudi na vrata. Vrata z možnostjo zaklepanja zagotavljajo varnost, lopute je možno odpirati z eno roko, pri vratih s šipo pa bodo zaposleni takoj vedeli, kaj je v omarici. Včasih je še najboljša rešitev omarica brez vrat, na primer ko zanje ni prostora ali mora biti odvzem blaga še posebej hiter.Za urejeno shranjevanje najdete pri nas delavniške viseče omarice z eno ali dvema policama, s sredinsko steno ali brez nje in celo z izvlečno delovno ploščo. Na plošče z luknjami pa lahko obesite orodje, ki mora biti vedno pri roki.Preveč informacij hkrati? Naj torej še enkrat kratko in jedrnato navedemo najpomembnejša merila za izbiro viseče omarice:  • Mere

  • Obremenitev

  • Izvedba vrat

  • Notranja oprema


Kaj je treba upoštevati pri montaži?Ob vseh merilih, ki jih morate upoštevati pri izbiri omare, pa ne pozabite na steno. Omare skupaj z njihovo težko vsebino lahko namreč zadrži samo dovolj nosilna stena. K nosilnosti lahko pripomorete s kakovostnim pritrdilnim materialom. Številne naše viseče omarice so že opremljene z izvrtinami – vam ostane torej samo še izbira primernega mesta. Visečo omarico je najboljše obesiti tja, kjer jo je možno zlahka doseči in odpreti. In seveda tja, kjer potrebujete njeno vsebino.Imate še kakšno vprašanje glede izbire, montaže ali uporabe? Odgovore vam bomo z veseljem poslali kar sami – tudi, če iščete druge kose opreme za pisarno, skladišče, delavnico ali laboratorij.