CONTACT

Odlična opremljenost v klicnem centru s serijo CONTACT
Pri seriji pisarniškega pohištva Contact je dovolj zgovorno že samo ime, saj so ponujeni izdelki primerni predvsem za delovna mesta telefonistov v klicnem centru.

V kategoriji CONTACT boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 21
Serija pisarniškega pohištva Contact – skupina VARIETY za opremo klicnih centrov
Serija pisarniškega pohištva Contact ponuja raznovrstno pisarniško pohištvo s številnimi možnostmi kombiniranja. S to serijo lahko v svojih delovnih prostorih po želji opremite velika in majhna skupinska delovna mesta in mize za klicne centre. Serija Contact je del skupine VARIETY, ker imajo skupine pisalnih miz različne možnosti razporeditve. Za popolno delovno mesto v klicnem centru predstavljajo pomembno osnovo predvsem pisalne mize serije Contact. Višinsko nastavljive pisalne mize imajo posebno obliko, da jih zlahka sestavite v skupinsko mizo. Serija pisarniškega pohištva Contact ponuja tudi priključne mize in povezovalne elemente. Na voljo so polnilne plošče s povezovalnimi pločevinami in pritrdilnim materialom. Delo v klicnih centrih pogosto poteka za skupinskimi mizami. Te so včasih opremljene z dodatnim nivojem, ki ga preprosto postavite na mizo. Redno se uporabljajo tudi praktične predelne stene. Serija pisarniškega pohištva Contact zato ponuja predelne stene za postavitev na pisalne mize. Elementi predelnih sten imajo elegantne aluminijaste okvirje, med katere je napeto blago. Povežete jih s pomočjo gibkih profilov iz umetne mase. Profili predelnih sten Contact morajo biti gibki, da omogočijo povezavo elementov v kotno postavitev. Ker predelnih sten ne pritrdite na mizo, je treba med sabo povezati najmanj tri elemente, da stojijo stabilno.

Serija pisarniškega pohištva Contact s pomičnim pisarniškim regalom za fleksibilno delo!
Serija pisarniškega pohištva Contact poleg elementov za pisalne mize in predelne stene vsebuje tudi pomičen pisarniški regal, ki je na voljo v dveh višinah. Sredinska dela regala sta snemljiva in ju je mogoče prestaviti ob strani. Zadnje stene regala imajo oblogo na obeh straneh. Pisarniški regal Contact ima kolesa za pomikanje in je odličen za fleksibilno delo. Za regal pisarniške serije Contact lahko po želji naročite komplet vrat s kovinskimi ročaji in kakovostnimi tečaji v celoti iz kovine. Poskrbite za praktično opremo delovnih mest za telefoniranje. Serija pisarniškega pohištva Contact vam ponuja ustrezno osnovo v sveto sivi barvi in imitaciji bukve, ki ju zlahka kombinirate.