Konferenčne mize

Tukaj se srečujejo znanja in vrednote, pametni umi in kariere, pa tudi mir in odmaknjenost za večjo koncentracijo. Konferenčne mize nudijo prostor za delo in nove misli ter kraj za izmenjavo idej. Ko izberete še ustrezne stole je vaša konferenčna soba že pripravljena.

V kategoriji Konferenčne mize boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft basic, Paperflow, eurokraft pro, Tojo.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 139

Konferenčne mize: pravo mesto za najpomembnejše pogovorePri največjih odločitvah v gospodarski in tudi človeški zgodovini je bila vedno prisotna neke vrste večnamenska miza. Konferenčne mize so nenazadnje središčna točka pomembnih pogajanj, intenzivnih delovnih enot in obsežnih predstavitev. To so le nekateri izmed razlogov, zaradi katerih si morate pri izbiri postaviti nekaj pomembnih vprašanj.Za kakšen namen boste uporabljali katero konferenčno mizo?Velike konferenčne mize ustreznega videza so v prvi vrsti doma v konferenčnih prostorih, vendar bi bilo dobro v drugih prostorih podjetja namestiti tudi manjše modele.Zaposleni se tako lahko sestanejo na projektnih sestankih ali se pogovorijo v kavarni. Z robustnimi, a lahkimi materiali lahko uporabniki preuredijo in sestavijo mize za sestanke tako, kot želijo. To še posebej velja za modele na kolesih.Večnamenske mize upravičijo svoje ime, saj se lahko uporabijo praktično kjerkoli, kjer je treba opraviti pogovore ali miselno delo. Nenazadnje pa bi morali za seminarje, konference, dogodke in srečanja imeti tudi nekaj rezervnih miz, ki jih lahko uredite po želji.Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri konferenčnih miz?Konferenčne mize imajo veliko simbolno vrednost. S svojo velikostjo, kakovostnim videzom in obliko bi morale sporočati, da se za njimi sestajajo ljudje ki sprejemajo pomembne odločitve. Vse to pa je odvisno od podrobnosti. Širina mize mora biti popolnoma usklajena s prostorom, delovna površina pa tako velika, da nudi ravno dovolj prostora za delo, da celotna površina mize ni prevelika.Pri videzu pa ni prostora za manevriranje: ta mora biti privlačen in eleganten, kar je zlahka dosegljivo z uporabo visokokakovostnih miznih plošč in lepo oblikovanih ogrodij.Vsaka miza nekaj pove tudi s svojo obliko: okrogli in ovalni modeli pomenijo enakopravno sodelovanje in so primerni za delovno intenzivne sestanke. Klasične oglate oblike podajajo hierarhično ureditev, vendar so primerne tudi za predavanja in predstavitve.Če ste upoštevali vsa ta merila, morate izbrati le še ustrezne stole za zlaganje in konferenčne stole. V zvezi s tem in našo ponudbo miz uveljavljenih blagovnih znamk, vam z veseljem svetujemo. Kadar koli se lahko obrnete na nas.