Vozički za orodje

Urejeno delovno okolje lahko zelo olajša delo. Pri tem vam priskočijo na pomoč vozički za orodje. Kje drugje pa lahko bolje shranjujete kladiva, žage, žeblje, zidne vložke, izvijače, matice, inbus ključe, zaščitna očala, klešče, lepila, sponke, vijake, tesnila itd.?

V kategoriji Vozički za orodje boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: ANKE, HAZET, eurokraft pro, eurokraft basic, LISTA, Treston.

Znamka
Tip izdelka
Višina [mm]
455
455
2000
2000
-
Ustrezno
Število izdelkov: 41

Vozički za orodje: delovno mesto na kolesihZ vsakim dodatnim korakom, ki ga mora zaposleni narediti do prostora za shranjevanje orodja, se podaljša čas za opravljanje nalog. Zato so vozički za orodje smiselna rešitev za optimiziranje delovnih postopkov. Poskrbijo za dobro opremljeno delovno mesto, ki se zlahka prilagaja potrebam.Kdaj je dobro, da je orodje ustrezno spravljeno in omogoča mobilno uporabo?Vozički za orodje so dobra rešitev, kadar delovne naloge niso standardizirane in potrebujete veliko različnega orodja ali sestavnih delov. To velja na primer za vsa popravila in servise, ki jih opravljate v avtomobilski delavnici. Pa tudi pri izdelavi posameznih izdelkov in individualni montaži sta vsak gib in potreba po orodju različna.Če se na primer pri servisiranju vozil stalno premikate okoli avtomobila in delate v različnih položajih, je seveda idealno, da imate zbirko orodja in majhnih nadomestnih delov stalno pri roki. Vozički za orodje imajo gladko tekoča kolesa in ustrezno obliko za lažje pomikanje, zato to ne bo nikakršna težava.Kako uporabiti vstavke za voziček za orodje?Pri nas dobite profesionalne komplete orodja z vstavki za shranjevanje, ki jih položite neposredno v predale vozička za orodje. Zaradi polnega izvleka boste potrebno orodje našli takoj in delovno mesto bo vedno urejeno.S poljubnimi delilniki predalov ali vstavki lahko vsebino razporedite po svojih željah in voziček za orodje dopolnite z drugo dodatno opremo, ki jo pogosto potrebujete – na primer kot skladišče majhnih delov.Vozički za orodje z dodatnimi stenami z luknjami so odlični za hiter dostop do pripomočkov in preglednost. Tudi te modele lahko poljubno prilagodite delu z ustreznimi držali in prestavljivimi regali.Popolno svobodo pri oblikovanju in organiziranju pa ponujajo osnovni vozički, ki jih lahko modularno dopolnite in opremite. Ti vozički imajo tudi to prednost, da lahko vsak zaposleni sam optimizira svoje delovno mesto s pomočjo ustreznih vstavkov, podlog in plošč – in ga tudi poljubno spremeni z nekaj gibi.Če potrebujete pomoč pri oblikovanju vozička, se obrnite na nas.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Kadice iz umetne mase | Aluminijasti transportni zaboji | Vozički za prevoz vreč | Kolesa za transportne naprave | Samolepilne etikete | Dvižne priprave | Vozički za orodje ANKE | Vozički za proizvodne dele Kongamek