Stoli za zlaganje, konferenčni stoli

Da vam sestanki ne bodo ušli iz rok: konferenčni stoli morajo biti udobni, ergonomski in trpežni. Če pa so poleg tega še privlačni, se bodo zagotovo kaj hitro znašli v vašem nakupovalnem vozičku.

V kategoriji Stoli za zlaganje, konferenčni stoli boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Topstar, eurokraft pro, interstuhl, eurokraft basic, TrendOffice.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 65

Konferenčni stoli in stoli za razgovore – vaš skriti adut za najboljše odločitveŽe marsikatero srečanje se je nepričakovano zavleklo le zato, ker so se udeleženci predlogo zadržali pri enem podrobnem vprašanju. In s tem ni nič narobe, saj je včasih vse odvisno od podrobnosti. Zato, da boste svojim zaposlenim in udeležencem konference zagotovili potreben počitek, morate naročiti ustrezne konferenčne stole in stole za razgovore pri podjetju kaiserkraft. Zakaj je temu tako, vam bomo razložili v nadaljevanju.Zakaj je pomembno, da udeleženci na konferenci udobno sedijo?Udobno sedenje na ergonomsko oblikovanih stolih je za pisalno mizo samoumevno. Vendar pa tudi na srečanjih ali konferencah igra pomembno vlogo. V tem primeru gre namreč za to, da udeleženci dojamejo, kar je bilo povedano, to obdelajo, se na to odzovejo in na koncu sprejmejo odločitev.To pa deluje le, če se pozornost udeležencev ne preusmeri na kaj drugega. Na primer na boleč hrbet ali neudobno, utesnjeno držo pri sedenju. Dalj časa, kot se telo v sedečem položaju počuti dobro in podprto, boljši sta tudi pozornost in koncentracija. Zato morajo biti konferenčni stoli in stoli za razgovore, še posebej za sestanke ali konference z dolgoročnimi vplivi, zelo udobni in ergonomsko oblikovani.K temu ne sodita le ustrezno oblazinjenje ali oblika sedežne školjke. Stoli se morajo tudi enostavno premikati po prostoru, zato da lahko delo za konferenčnimi mizami hitro zamenjate z oddelkom za predstavitev in moderiranje.Kako izberem najboljše konferenčne stole in stole za razgovore pri podjetju kaiserkraft?Naša ponudba obsega vse od izredno kakovostnih stolov za obiskovalce za reprezentativni konferenčni prostor do posebej prostorsko varčnih stolov z možnostjo zlaganja za prilagodljivo postavitev stolov v dvoranah ali seminarskih prostorih. Pri izbiri je najbolje, da upoštevate običajno trajanje in pogostost sedenja na konferenčnih stolih in stolih za razgovore. Poleg tega je pomembno tudi okolje, v katerem boste te stole postavili.Povedano drugače: za kratkotrajno čakanje ali pasivno poslušanje predavanja veljajo drugačni pogoji kot za srečanja v direktorskih prostorih, na katerih sprejemajo pomembne odločitve.Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri, poleg tega pa smo za vas pripravili stran z nasveti za predstavitve, kjer lahko najdete tudi nasvete za moderiranje.