080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Globina
Način zapiranja
Širina
Višina
 

Omarice za ključe

Prepričani smo, da so naše omarice za ključe rešile že marsikatero srečanje s stranko. Ne glede na to, ali govorimo o ključih za zapornico na parkirišču podjetja, za skladišče ali omaro s pomembni dokumenti – z omaricami za ključe se boste lahko v prihodnosti poslovili od nereda s ključi in vzpostavili red!
Najdenih je bilo toliko artiklov: 15
| | |
Trezor za ključe
VDMA B in evropski standard S2
Neto
od 526,-
QUIPO - Omarica za ključe
z režo za vnos, svetlo siva
Neto
od 93,70
QUIPO - Omarica za ključe
z 21 do 300 kljukicami, korpus svetlo siv, vrata encijan modra
Neto
od 82,20
Kaseta za ključe
globina 80 mm, svetlo siva
Neto
od 37,95
QUIPO - Omarica za ključe
s 100 do 600 kljukicami za ključe, svetlo siva
Neto
od 342,50
QUIPO - Omarica za ključe
z 21 do 300 kljukicami, korpus in vrata svetlo siva
Neto
od 82,20
DURABLE - Sodobno oblikovana škatla za ključe
z varnostno cilindrično ključavnico
Neto
od 77,50
Neto
od 98,90
QUIPO - Omarica za ključe
svetlo siva RAL 7035
Neto
od 73,70
Neto
od 999,-
Trezor za ključe
varnostna stopnja A in evropski standard S1, svetlo siva
Neto
od 350,-
Trezor za ključe
svetlo siva, prestavljive kljukice za ključe
Neto
od 520,-
Neto
od 3.290,-
Trezor za ključe z izvlečnimi vmesnimi stenami
razred odpornosti VdS I in LFS 30 P
Neto
od 3.855,-
Neto
od 71,10
Najdenih je bilo toliko artiklov: 15
Poslovite se od nereda: omarice in trezorji za ključe poskrbijo za red.
Ali ob besedah omarica za ključe tudi vi takoj pomislite na naslednjo situacijo: pozni ste, vsi vas čakajo, avto trobi, res se že mudi, vi pa še vedno panično tečete po stanovanju, preklinjate in iščete ključe. Takšne neprijetne situacije pa se ne dogajajo samo doma, ampak tudi v poslovnem okolju. Na primer takrat, kadar vaša najpomembnejša stranka nepotrpežljivo čaka pred zaprto zapornico vašega parkirišča ali pa so nujno potrebni dokumenti zaprti v zaklenjeni omari ali trezorju, ključa pa preprosto ne najdete! Omarice za ključe morda res ne rešujejo življenj, preprečijo pa izgubo časa in živcev. To je zadosten razlog, da vložite v pameten model, pri čemer vam bomo z veseljem pomagali!

Omarice za ključe prihranijo čas in živce.
Ste se odločili odpraviti nered s ključi v podjetju? Zelo dobro: najprej morate ugotoviti, koliko ključev je treba shranjevati, kajti v naši kategoriji pisarniškega pohištva najdete številne omarice za ključe, od čisto majhnih do zelo velikih, od omaric ali kaset do XXL-omar za ključe. Ponudba vsebuje tudi posebne različice, kakršna je ta omarica za ključe za nujne primere, pri kateri v sili razbijete šipo. Bi radi ključe razvrstili po različnih področjih, na primer na ključe za prostore, vozila in stroje? Potem kupite omarico za ključe z raznobarvnimi letvami za ključe ali s predelnimi stenami, in nered ste odpravili. Številne omarice so tudi oštevilčene in imajo seznam za ključe, tako da imate vedno popoln pregled. Pomembna je tudi varnost: uporabite lahko standardni model z običajno ključavnico ali ključavnico na šifro. Če pa potrebujete še višjo stopnjo varnosti, se odločite za robusten trezor za ključe z dvostenskim korpusom, v katerega ne bo mogoče kar tako vdreti. V naši spletni trgovini najdete ključ do večje urejenosti!
Primerjava izdelkov