Ovojni tulci, pakirni tulci

Pošiljate načrte, plakate ali daljše predmete? Preprečite prepognjene umetnine, raztrgane gradbene načrte ali dolg, ozek dežnik v veliki kvadratni škatli. Ovojni in pakirni tulci so boljša izbira za vse izdelke, ki se ne smejo prepogniti ali ki imajo podolgovato obliko, ki presega mere klasične kartonaste škatle. Zato so eden najpomembnejših elementov za pošiljanje v tiskarnah ali arhitekturnih birojih.

Vaši filtri
  Tip izdelka
  Material
  Notranja dolžina
  Notranja širina
  Notranja višina
  Notranji premer
  Bruto cena
  Neto cena
  Ustrezno
  Število izdelkov: 1

  Kakšne so prednosti odpremnih tulcev?  • Zaradi diagonalnega navijanja in lepljenja so kartonasti pakirni tulci še posebej stabilni.

  • Pakirne tulce iz umetne mase je mogoče praktično neštetokrat ponovno uporabiti.

  • S pomočjo različnih pokrovčkov in zapiral jih lahko preprosto in varno napolnite ter pripravite za pošiljanje.

  • Na voljo so v okrogli in oglati različici za predmete z bolj zapleteno obliko.

  • Odlični so za shranjevanje in skladiščenje.

  • Lahko jih pošljete kot poštno embalažo z ugodno poštnino.


  Kako tulce pripraviti na pošiljanje?  Dobro je, da izbrani tulec čim bolj tesno obdaja izdelek. Če se blago ne more premikati, se zmanjša tveganje poškodb zaradi udarcev. Občutljiv papir in dragocene izdelke je treba zaradi varnosti dodatno zavariti v cevasto folijo. Pred pošiljanjem preverite, da je pokrov oziroma drugo zapiralo varno pritrjeno. Namestite na primer etikete, s katerimi lahko prejemnik preveri, ali je bil zvitek na poti odprt.  Naši nasveti in trendi za embalažo opisujejo trende za prihodnost. Če imate vprašanja ali posebne zahteve v zvezi s tulci za pošiljanje, se kadar koli obrnite na nas.