Tablice za vrata, informacijska stojala

Kje v vašem podjetju lahko najdem gospoda Tegaintega? V kateri pisarni sedi gospa Tainta? Tablice za označevanje so zelo pomembne, če ne želite, da vaši poslovni partnerji, stranke ali zaposleni brezglavo tavajo po hodnikih od enih vrat do drugih. Tablice za vrata so namenjene natančnemu usmerjanju.

V kategoriji Tablice za vrata, informacijska stojala boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: DURABLE, eurokraft basic, AIR-WOLF.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 96

Tablice za vrata: neposredna pot k boljši orientacijiVčasih že najmanjše podrobnosti pomembno vplivajo na nemoten potek delovnega procesa. Brez tablic na vratih bi zaposleni in obiskovalci brezglavo tekali po podjetju in se spraševali: „Za katerimi vrati sedi gospod Novak? V kateri hali je pravzaprav skladišče? Kako se pride do konferenčne sobe?'' Namesto nesmiselnega in dolgotrajnega iskanja lahko k boljši orientaciji prispevate z ustreznimi tablicami za označevanje!Katere vidike je treba upoštevati pri tablicah za vrata?Pri vseh dejavnikih pisarniške opreme so v središču ponudbe vedno: funkcionalnost, jasnost in urejenost!Podobno kot napisi na dokumentih morajo tablice za vrata obiskovalcem zagotoviti vse potrebne informacije, še preden odprejo vrata. To ne vključuje le imena zaposlenega, ki sedi v pisarni, ampak tudi oddelek, funkcijo in številko sobe – podatki morajo biti predstavljeni logično.Pri nameščanju pisarniških tablic bodite torej pozorni, da so sobe oštevilčene v naraščajočem vrstnem redu in v idealnem primeru razkrivajo tudi kodo nadstropja ali oddelka. To ni pomembno le na hodniku, kjer je določena pisarna, ampak tudi na informacijskih tablah, usmerjevalnih tablah in tablah z napotki, ki obiskovalce sploh usmerijo na ta hodnik.Zato morate takšen usmerjevalni sistem, na koncu katerega bodo napisi za vrata za posamezne pisarne, vedno zasnovati od zunaj navznoter in s čim bolj enoznačnimi barvnimi in simbolnimi kodami: pri iskanju toaletnih prostorov lahko na primer piktogrami uspešno nadomestijo besedilo. Določene barve za določen oddelek predstavljajo prostorsko povezanost.Pri snovanju tega usmerjevalnega sistema ne pozabite pogledati skozi oči obiskovalca: ali ste na mestu, kjer obiskovalec ne bi bil več prepričan, da je na pravi poti, resnično namestili ustrezen napotek?Napisi za vrata podjetja kaiserkraft so šele začetekUpoštevali smo vse vaše potrebe in vprašanja za boljšo orientacijo po delovnih procesih. Zato boste pri nas našli tudi ustrezne tablice z imeni in namizna stojala za jasno označevanje na konferencah in podobnih dogodkih. Z veliko izbiro urejevalnih sistemov in elementov za dodatni prostor na pisalni mizi boste ustvarili potreben pregled v pisarni. Če potrebujete pomoč ali nasvet, se lahko kadar koli obrnete na nas!