Vozički Business

Kaj uporabimo, če potrebujemo mobilno pisarno? Poslovni kovček na kolesih. Idealna rešitev za vse, ki so poslovno pogosto na terenu ali potovanjih. V praktične kovčke in žepe lahko pospravite veliko stvari, kolesa pa močno olajšajo prenašanje dokumentov, fasciklov, prenosnikov in druge dokumentacije. Zato so popolni spremljevalci pri vseh poslih.

Poslovni kovčki na kolesih: profesionalnost, ki prepriča tudi na poti!Dokumenti, pisarniški material, prenosnik, rezervna oblačila … K uspešnemu poslovnemu potovanju spada tudi veliko prtljage. In poslovni potnik se na pot zagotovo ne odpravi s katerim koli kovčkom, ampak stvari shrani v eleganten poslovni kovček na kolesih iz ponudbe podjetja kaiserkraft. Zakaj? Ker z njim ustvari popoln vtis profesionalnosti in si nekoliko olajša poslovno življenje.Katere zahteve izpolnjujejo poslovni kovčki na kolesih?Zelo kakovostna prtljaga za poslovne potnike nudi kar največ prostora na čim manjši površini. In to ne le glede razpoložljive prostornine, ampak predvsem glede urejenosti in organizacije. Od pisarniškega materiala do zobne krtačke za potovanja čez noč – vsak pripomoček ima svoj prostor in je popolnoma na dosegu roke – ne da bi morali vedno preiskati celoten kovček.Poleg tega pilotski kovčki svojo poslovno funkcijo s stališča videza, materiala in dobro premišljenih podrobnosti jemljejo zelo resno:  • Zelo kakovostni materiali z resno obliko poudarjajo vaš profesionalen (prvi) vtis.

  • Zaradi robustne izdelave in udobne uporabe (ključna beseda: kolesa) so poslovni kovčki na kolesih idealni za pogosto uporabo in številne kilometre.

  • Mere pogosto ustrezajo zahtevam letalskih družb za ročno prtljago. Brez zamudnega prijavljanja prtljage!


Kateri poslovni kovček na kolesih je primeren za moje potovanje?Do določene točke je odvisno samo od vašega okusa, kateri model podjetja kaiserkraft boste izbrali. Seveda pa imajo različne izvedbe posebne lastnosti za posebna poslovna potovanja:Trdi kovčki so idealni za terenske delavce, ker najbolje prenašajo pogosto jemanje kovčka iz prostora za prtljago in pospravljanje vanj, hkrati pa ščitijo občutljivo vsebino, kot so na primer vzorci.Mehki kovčki so vsestransko uporabni in najpogostejša izbira za potovanja čez noč. V različnih predelkih lahko namreč ločeno shranite vse pripomočke za čez dan in noč. Tako ostanejo nogavice skrite, ko želite svojim poslovnim partnerjem predstaviti najnovejše portfelje.Klasičen pilotski kovček je pravi prostorski čudež za dokumente in tehnične naprave. Primeren je predvsem za posrednike, govornike itd., ki želijo svojo vsebino predstavitve pripraviti strnjeno in želijo na primer s sabo vzeti tudi pomembno vsebino kovčka za moderiranje.Mimogrede: če potrebujete pri moderiranju malo pomoči, boste pri nas našli nasvete za predstavitve. Če imate vprašanja glede naše ponudbe poslovnih kovčkov na kolesih, smo vam z veseljem vedno na voljo osebno.