Okrogle zaprte zanke

Okrogle zanke so zaprte zanke iz posebej trpežne tkanine, odporne proti obrabi. Z njimi lahko dvigate bremena s težo do 12 ton! Poleg tega so enostavne za shranjevanje in hitro pripravljene za uporabo.

Tip izdelka
Nosilnost dvojno obešeno
Nosilnost enojno neposredno

Okrogle zanke – nobeno breme ni pretežkoDvižni trak ali veriga? Pogosto je zanka najboljša rešitev. Spodaj lahko preberete, zakaj je tako in kako v trgovini kaiserkraft izberete ustrezno okroglo zanko.Kaj zmorejo okrogle zanke in kdaj se uporabljajo?Okrogle zanke so praktične iz več vidikov. Prva je njihova oblika, ki se prilagodi obliki tovora. Zaradi prilagajanja ne poškodujejo občutljivih površin.Zanke so vsestranske tudi zato, ker jih je podobno kot pri dvižnih trakovih in verigah mogoče neposredno povezati z ustreznim mestom za pritrditev na tovoru ali jih zavezati okoli njega. Tovor lahko vstavite tudi v zanko. Najustreznejši način pritrjevanja je odvisen od predmetov, ki jih boste dvigali. Enako velja za število potrebnih zank. Okrogle zanke načeloma ponujamo v kompletu dveh kosov.Katere lastnosti okroglih zank so še posebej pomembne?Pri podjetju kaiserkraft dobite okrogle zanke za težje in lažje tovore. Nosilnost zanke je razvidna že iz njihove barve:


  • Temno zelena: 500 kg

  • Vijolična: 1.000 kg

  • Svetlo zelena: 2.000 kg

  • Rumena: 3.000 kg

  • Siva: 4.000 kg

  • Rdeča: 5.000 kg

  • Rjava: 6.000 kg

  • Oranžna: ≥ 10.000 kg


Okroglih zank pa ne priporočamo za dviganje predmetov z grobo površino. Zanje so primerne verige, ki jih ponujamo v številnih eno-, dvo- ali štiridelnih izvedbah.Koliko časa je mogoče uporabljati okrogle zanke?Naše okrogle zanke so kljub težavnemu delu primerne za dolgotrajno uporabo – če jih seveda skrbno uporabljate in shranjujete. Ker pa morajo izpolnjevati visoke zahteve, jih zamenjajte takoj, ko opazite kakršne koli poškodbe. Le tako namreč zagotovite največjo varnost zaposlenih.Zanko mora enkrat letno preveriti ustrezen strokovnjak. Vsekakor vam priporočamo, da redno pregledujete vse svoje pripomočke za pritrjevanje ter dvigala in dvižne naprave. Tako boste imeli boljši občutek in poskrbeli za nemotene delovne procese. Če imate kakšna vprašanja glede zamenjave, nakupa novih izdelkov in njihove uporabe, se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo svetovali, pa ne samo o pripomočkih za pritrjevanje, temveč tudi o drugih izdelkih za opremo skladišč, delavnic ali pisarne.