080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Izvedba
Material
Nosilnost pri 4 km/h
Premer kolesa
Profil pnevmatik
 

Kolesa z zračnicami

Naša kolesa z zračnicami so pravi umetniki prilagajanja, saj jih niti velike talne razlike ne vržejo iz tira. Zaradi zelo dobrega blaženja udarcev in majhnega kotalnega upora so najprimernejša za transport težkega blaga po slabem cestišču. Seveda pa so naša kolesa z zračnicami tudi prijazna do tal.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 6
| | |
Zračnica na platišču iz jeklene pločevine
Ø x širina kolesa 210 x 65 mm
Neto
od 48,90
Zračnica na platišču iz jeklene pločevine
Ø x širina kolesa 260 x 85 mm, žlebičast profil plaščev
Neto
od 77,90
Zračnica na platišču iz jeklene pločevine
Ø x širina kolesa 260 x 85 mm, oglat profil plaščev
Neto
od 74,90
Zračnica na platišču iz jeklene pločevine
Ø x širina kolesa 200 x 50 mm
Neto
od 42,90
Kolo z zračnico
kolo z 1-delnim platiščem iz jeklene pločevine
Neto
od 38,90
Kolo z zračnico
kolo z 1-delnim globoko ležečim platiščem iz jeklene pločevine
Neto
od 74,90
Svetovanje pri nakupu za kategorijo Kolesa z zračnicami
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 6
Kolesa z zračnicami – za odlično pomikanje pri transportu
Kolesa z zračnicami so profesionalna rešitev za transport težkega blaga. Ker so zračnice napolnjene z zrakom, ublažijo moteča neravna tla in omogočijo nemoten transport. Zračnice se odlično obnesejo celo pri zelo slabih tleh, saj imajo zaradi prilagajanja podlagi le majhen kotalni upor. Poleg tega zelo dobro blažijo sunke, kolesa pa zaradi zračnic tudi ne poškodujejo tal. Zračnica ima cev, v kateri je zrak pod tlakom, tako da lahko nosi vozilo oziroma težo. Tlak zraka je odločilen za nosilnost koles. Če je tlak manjši, je tudi nosilnost manjša, tako da se transportna naprava slabše pomika in posledično nosi manjše breme. Zato priporočamo, da pri zračnicah redno preverjate zračni tlak in jih po potrebi napolnite z zrakom.

Kolesa z zračnicami za uporabo v proizvodnji
Pri podjetju KAISER+KRAFT najdete raznovrstne zračnice. Z njimi poskrbite, da bodo poškodovani vozički spet pripravljeni za uporabo, in preprečite prekinitev proizvodnje. Kolesa so nameščena na platiščih iz jeklene pločevine in sijajno pocinkana. Dvojni kroglični ležaj poskrbi za gladek tek koles in enostavno pomikanje transportnega vozička. Za os in pritrditev koles se uporabljajo izključno kakovostni materiali, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo koles. Poleg tega lahko izbirate med žlebičastimi in oglatimi kolesnimi profili. Na voljo so velikosti od 200 x 50 mm (premer x širina kolesa) do 260 x 85 mm. Kolesa z zračnicami lahko uporabljate tako v prostorih kot na prostem. Po naročilu so na voljo tudi drugačne izvrtine za pesto, poliamidni drsni ležaji, različne velikosti koles s platišči iz umetne mase in drugimi kolesnimi plašči. Obrnite se na nas, na voljo imate več možnosti za kontakt. Če pa vam zračnice ne ustrezajo, si oglejte rubriko kolesa in kolesca, kjer boste zagotovo našli ustrezna.
Primerjava izdelkov