080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Dolžina reza
Zmogljivost rezanja maks. (DIN A4 70 g/m²)
 

Pisarniške naprave

Uničevalniki dokumentov, naprave za plastificiranje, rezalniki … Pisarniške naprave nedvomno olajšujejo delovni vsakdanjik. Vse naloge boste tako opravili s potezo ali dvema: izdelava napisov, rezanje, luknjanje, kaširanje in še mnogo, mnogo več. Tukaj boste odkrili številne dodatne vsakodnevne pripomočke za svojo pisarno.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 16
| | |
Neto
163,80
Neto
87,70
IDEAL - Valjčni rezalnik
višina reza maks. 0,8 mm
Neto
od 296,-
Neto
335,50
IDEAL - Rezalnik
dolžina reza 800 mm
Neto
1.485,-
Novo
Neto
191,50
Neto
471,-
Neto
693,-
Neto
65,-
IDEAL - Rezalnik
zmogljivost rezanja 15 listov
Neto
od 92,80
IDEAL - Rezalnik
dolžina reza 1100 mm
Neto
1.935,-
IDEAL - Rezalnik
dolžina reza 350 mm, pritisk z roko
Neto
145,40
IDEAL - Rezalnik
dolžina reza 350 mm, samodejni pritisk, s sistemom EASY-LIFT
Neto
234,-
IDEAL - Rezalnik
dolžina reza 460 mm
Neto
318,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 16
Sodobne pisarniške naprave olajšajo marsikatero delo
Danes si pri vsakodnevnem delu v pisarni ne moremo predstavljati, da ne bi imeli na voljo pisarniških naprav. V veliko pomoč in podporo so nam pri najrazličnejših delih. Izbira pisarniških naprav posameznih ponudnikov je res velika, zato je podpora tehnologije na voljo za večino nalog. Dokumenti, pripomočki za predstavitve in urejevalni sistemi dobijo z njihovo pomočjo lepši videz in so bolje pripravljeni na dolgotrajno uporabo. Če želimo ohraniti dober vtis pri strankah in poslovnih partnerjih, je uporaba pisarniških naprav praktično obvezna, pa naj gre za računski stroj ali napravo za izdelavo napisov. Sodobni proizvodni postopki ustvarjajo zmogljive naprave, ki ustrezajo najvišjim zahtevam. Pri pisarniških napravah sta zelo pomembni njihova funkcionalnost ter dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Poleg cenovno ugodnih ponudb so na voljo tudi dražje različice in modeli pisarniških naprav, pri katerih je smiselno pretehtati stroške in koristi.

Prednosti pisarniških naprav
Na nekaterih področjih se je nesmiselno odpovedati uporabi pisarniških naprav. Uničevalnik dokumentov na primer opazno olajša upoštevanje varstva podatkov, saj z njim lahko nespoznavno uničimo osebne in zaupne podatke. Dobra oprema in različne izvedbe pisarniških naprav omogočajo raznoliko uporabo, pri čemer vsaka naprava služi svojemu namenu. Z napravo za plastificiranje zaščitimo pomembne dokumente in jih lepše predstavimo, naprava za izdelavo napisov pa poskrbi za večjo urejenost. Z rezalnikom lahko razrežemo vse vrste papirjev, za kar porabimo veliko manj časa, kot če bi rezali s škarjami ali drugimi pripomočki, s katerimi tudi ne bi dosegli tako ravnega reza. Na voljo so še rezalniki za role, ki osnovno rolo razrežejo na veliko manjših. Pisarniške naprave KAISER+KRAFT olajšajo pomembne delovne procese in s tem skrajšajo čas, potreben za določeno nalogo. Med mnogimi različnimi modeli za številne namene boste zagotovo našli ustrezno napravo.
Primerjava izdelkov