Globalni doseg

Mednarodna podpora

Dobavljamo vas po vsem svetu

Ste vedeli, da lahko naročite pri KAISER+KRAFT od koder koli na svetu? Ne glede na to, ali ste v Italiji, na Kitajskem ali v Rusiji, imajo izdelki povsod enako številko: tako omogočamo preprosto nakupovanje. Našo spletno trgovino boste našli v 20 državah in izvozno trgovino za povsod drugje. Dostavljamo po vsem svetu.

Pojdimo skupaj na potovanje po svetu

Mednarodna podpora wt$Ko pravimo, da lahko naročite po vsem svetu, prav tako mislimo, da vam bomo svetovali po vsem svetu. Po strokovnjakih. Z veseljem bodo z vami delili svoje znanje, saj naši strokovnjaki poznajo različne potrebe v posameznih državah.

Osebno smo zastopani v 20 državah. Naša lokalna podjetja vam nudijo storitve montaže, redne dobave in pomoč pri načrtovanju. Za vse informacije smo dosegljivi po telefonu ali pa izpolnite naš kontaktni obrazec.

In najboljše od vsega: dostavljamo tudi na okolju prijazen način. Z UPS-om dostavljamo ogljično nevtralno. To vključuje izračun skupnih emisij CO2, ki nastane pri naših dobavah. Večje ko so emisije, višji je znesek naložb v okoljske projekte.