Globalni doseg

Mednarodna podpora

Dobavljamo vas po vsem svetu

Ste vedeli, da lahko naročite pri KAISER+KRAFT od koder koli na svetu? Ne glede na to, ali ste v Italiji, na Kitajskem ali v Rusiji, imajo izdelki povsod enake številke izdelkov: to omogoča vse preprosto. Naš spletno trgovino boste našli v 20 državah, z izvozno trgovino za povsod drugje. Dostavljamo po vsem svetu.

Pojdimo skupaj na potovanje po svetu

Mednarodna podpora wt$Ko pravimo, da lahko naročite po vsem svetu, prav tako mislimo, da vam boste svetovali po vsem svetu. Po strokovnjakih. Z veseljem bodo z vami delili svoje znanje, saj naši strokovnjaki poznajo različna pričakovanja v posameznih državah.

Osebno smo zastopani v 20 državah. In naša nacionalna podjetja vam nudijo storitve montaže, redne dobave in pomoč pri načrtovanju. Vse, kar morate storiti, je, da dvignete telefon ali izpolnite enega od naših kontaktnih obrazcev.

In najboljše od vsega: dostavljamo tudi na okolju prijazen način. Z UPS ogljično nevtralno oskrbujemo svet na klimatsko nevtralen način. To vključuje izračun skupnih emisij CO2, ki jih povzročajo naše dobave. Večje ko so emisije, višji je znesek naložb v okoljske projekte.