080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Izvedba
Material
Nosilnost pri 4 km/h
Premer kolesa
Širina kolesa
 

Kolesa

Kolo je enako kolesu? Ni res: poliamidno kolo, kolo iz PU ali kolo iz polne gume, pnevmatika iz jeklene pločevine, poliamidna pnevmatika ali pnevmatika iz umetne mase − na tej strani boste zagotovo našli takšno kolo, kot ga iščete. In če ne veste, kako naprej, nas preprosto pokličite in z veseljem vam bomo pomagali!
Najdenih je bilo toliko artiklov: 34
| | |
Neto
od 22,90
Neto
od 18,95
Neto
od 9,99
Neto
od 36,90
Tente - Poliamidno kolo, belo
precizni kroglični ležaji
Neto
od 15,49
Neto
28,90
Neto
44,90
Neto
59,90
Neto
69,90
Kolo iz polne gume
valjčni ležaji
Neto
od 5,29
Neto
od 14,49
Novo
Neto
od 34,90
Novo
Neto
od 37,90
Neto
od 4,99
Kolo iz sive litine
drsni ležaji
Neto
od 14,95
Wicke - Poliamidno kolo
ojačano ohišje
Neto
od 11,49
Poliamidno kolo
kroglični ležaj
Neto
od 31,90
Neto
od 54,90
Poliamidno kolo
drsni ležaj
Neto
od 3,59
Neto
od 7,79
Kolo iz sive litine
valjčni ležaji
Neto
od 29,90
Neto
od 2,49
Neto
od 32,90
Svetovanje pri nakupu za kategorijo Kolesa
Najdenih je bilo toliko artiklov: 34
Kolesa za vaše podjetje
V naši spletni trgovini najdete veliko izbiro praktičnih koles. Kakovostna kolesa imajo gladek tek, so zelo odporna proti obrabi in nelomljiva. Poleg tega dobro blažijo sunke in imajo majhen kotalni upor tudi pri slabih tleh. V naši spletni ponudbi najdete na primer kolesa iz termoplastične gume s krogličnimi ležaji. Ohišje je izdelano iz pocinkane jeklene pločevine, imajo pa še premični ležaj z dvojnim krogličnim vencem. Kolesni plašči ne puščajo sledi in so odporni proti obrabi, imajo majhen kotalni upor in gladek tek. Ta kolesa imajo temperaturno obstojnost od –10 °C do +70 °C.

Kakovostna kolesa podjetja KAISER+KRAFT
V spletni trgovini najdete tudi vrtljiva kolesa za talna transportna vozila, ki imajo kolo iz termoplastične gume s krogličnimi ležaji. V ponudbi podjetja KAISER+KRAFT so tudi poliamidna kolesa z zadnjo luknjo. So nelomljiva, odporna proti obrabi, ne potrebujejo vzdrževanja in imajo gladek tek. Kolesa so primerna za uporabo pri temperaturi od –20 °C do +80 °C. Na spletu lahko poleg tega kupite tudi kolesa iz polne gume ali polelastična kolesa. Na trdih tleh zelo gladko tečejo in se ne obrabijo. Poliuretanska kolesa na poliamidnih platiščih so odporna proti številnim oljem, mastem in kemikalijam. Kolesa za večje obremenitve so opremljena s poliuretanskimi plašči na platiščih iz litine GG 25. Kolesa za večje obremenitve z ležajem s protitlakom so odporna proti obrabi, elastična in imajo majhen kotalni upor. Kolesa z zračnico na 1-delnem platišču iz jeklene pločevine imajo majhen upor tudi na slabih tleh, zračnica pa ne poškoduje tal. Kolesa iz sive litine imajo drsne ležaje in jih lahko uporabljamo na temperaturi med –40 °C in+280 °C.
Primerjava izdelkov