080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Material
 

Registracija časa

Ali delovni čas svojih zaposlenih evidentirate v Excelu, s števcem ur ali celo še vedno z napravo za registriranje časa? Profesionalna rešitev za sodobno gospodarjenje s časom: elektronska naprava za registriranje časa. Naprava za registriranje časa do sekunde natančno beleži čase prihodov in odhodov ter odmore.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 10
| | |
Najdenih je bilo toliko artiklov: 10
Registriranje časa
Registriranje prisotnosti na delovnem mestu je neizogibno. Urejeno registriranje delovnega časa je v korist tako delodajalcem kot tudi zaposlenim. S pravilno napravo za registriranje časa brez težav določite prisotnost zaposlenih. Nekoč so se uporabljale ure za žigosanje, danes pa uspešna podjetja ne morejo brez sodobnih naprav za registriranje prisotnosti. Registracija časa se je z leti močno posodobila in naprave so danes večinoma elektronske. Namestitev takšnih naprav zahteva stalen nadzor in vzdrževanje, ki ju opravlja pooblaščeni ponudnik. Zato je pri odločitvi za takšno napravo treba pretehtati stroške in koristi. Elektronska registracija časa tudi nadzoruje vstop, zato poskrbi za večjo varnost, saj nepooblaščeni nimajo dostopa. Kontrolna ura z žigosanjem in papirjem pa v primerjavi z elektronskimi modeli deluje skoraj nostalgično. Kljub temu lahko s to preprosto napravo poskrbimo za veliko boljšo organizacijo dela v podjetju, pa tudi vzdrževanje s pomočjo pooblaščenih servisov ni potrebno. Z dobrim sistemom za registracijo opravljene nadure ne bodo zapadle, zaposleni pa tudi ne bodo pozabili na predpisano delo. Zato so te naprave resnično smiselna naložba za podjetje in zaposlene.

Delovni čas in storitve
V tej spletni trgovini najdete naprave za registriranje časa od kakovostnih ponudnikov, ki imajo potrebne strokovne izkušnje in znanje. Registracija časa, kjer do 50 oseb žigosa kartico na eni sami napravi, je praktična rešitev brez visokih stroškov za srednje velika podjetja. Kompaktne enote so med pisarniško opremo komaj opazne, a vseeno opravijo zanesljivo delo za individualno registracijo časa. Pri zaposlenih, katerih višina plače je odvisna od opravljenega števila delovnih ur, je kontrolna ura primerna rešitev za registracijo časa. Čas je denar, zato v ponudbi podjetja KAISER+KRAFT najdete tudi ustrezno dodatno opremo za registracijo časa osebja, ojačevalnike radijskega signala ali omrežne adapterje. Vse naročeno blago dostavimo do vas, pri čemer imate 30-dnevno možnost vračila. Zato si pri KAISER+KRAFT udobno izberite svojo napravo za registriranje ur.
Primerjava izdelkov