Pisarniški vozički

Praktični in prilagodljivi pisarniški vozički so vsestranski pomočniki, ki olajšajo delo v pisarni. Zagotavljajo več reda in preglednosti ter so namenjeni za mobilno uporabo. V trgovini kaiserkraft dobite pisarniške vozičke različnih izvedb – od kromiranih vozičkov za dokumente in fascikle do prostorsko varčnih vozičkov za obešalne mape.

V kategoriji Pisarniški vozički boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Kongamek, eurokraft pro, HelgeNyberg, DURABLE.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 61

Prilagodljivi pisarniški vozički za nemoten potek delaS prilagodljivimi pisarniškimi vozički lahko delovno opremo brez težav in obremenjevanja hrbta premikate z enega delovnega mesta na drugo, pa naj gre za obešalne mape, pisarniške pripomočke ali fascikle. Vozički ponujajo tudi dodaten prostor za shranjevanje. Praktični pisarniški pripomočki tako prispevajo k temu, da je delo v pisarni učinkovito, pregledno in udobno. Poleg tega so pisarniški vozički praktični tudi na številnih drugih področjih. Uporabljajo se lahko na primer za razdeljevanje pošte v podjetju ali za shranjevanje potrošnega materiala.Različne izvedbe pisarniških vozičkovPisarniški vozički so na voljo v številnih različicah, ki imajo različne prednosti glede na namen uporabe. Dokumente in fascikle lahko prostorsko varčno odložite na voziček za dokumentacijo, obešalne mape pa še posebej praktično shranjujete na posebnih vozičkih za mape.Pisarniški voziček s policami omogoča mobilno shranjevanje najrazličnejših pisarniških pripomočkov. Modeli z visoko nosilnostjo do 150 kg omogočajo odlaganje tudi težkega orodja ali se uporabljajo kot vozički za razdeljevanje pošte. Pisarniški vozički z mrežastimi košarami so primerni za prevoz majhnih in lahkih predmetov. Če vam klasični pomični predalnik ne zadostuje, je pisarniški voziček alternativa z več prostora za shranjevanje.Spletni nakup pisarniških vozičkov pri kaiserkraftVsestranski in zanesljivi: v naši ponudbi so na voljo kakovostni pisarniški vozički za vse potrebe. Oglejte si stabilne konstrukcije iz jekla, lakirane v želenih barvah RAL, premazane MDF-plošče in vozičke za dokumente s kolesi, ki ne puščajo sledi. Imate še kakšna vprašanja? Obrnite se na nas, z veseljem vam bomo pomagali.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Kanistri | Samolepilne etikete | Dvižne priprave | Transportni kovčki | Ročni dvižni vozički | Zložljive kartonske škatle