Pisarniški vozički

Ali mape in fascikle še vedno sami prenašate po pisarni? Za poslovanje so pisarniški vozički veliko primernejši. Zaradi številnih praktičnih funkcij so vsestransko uporabni in zelo olajšajo delo v pisarni: poskrbijo za red, večjo preglednost in funkcionalnost delovnega mesta.

V kategoriji Pisarniški vozički boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro, DURABLE, HelgeNyberg, Kongamek.

Znamka
Tip izdelka
Višina [mm]
700
700
1380
1380
-
Najbolj prodajano
Število izdelkov: 24

Optimizirajte pisarniško logistiko s pisarniškimi vozičkiVaša pisarna je dejansko kot prometno vozlišče. Je mesto za pretovarjanje raznovrstnih digitalnih podatkov: spisi in številski podatki romajo z enega delovnega mesta na drugo, dokumenti se posredujejo dalje in pošta se deli. Pisarniški vozički KAISER+KRAFT so zasnovani tako, da lahko vse poteka čim bolj nemoteno. Ključna pri tem je specializacija, saj praktično ni področja, za katero v naši spletni trgovini ne bi našli posebej primernega pripomočka na kolesih. Izbira je res ogromna.Naj bo organiziranost neomajna, tudi ko se vse premika – na pisarniških vozičkihZačne se s praktičnimi nivojskimi vozički za pisarniški material – nato pa delo šele dobro steče. Ali kartoteke bolnikov shranjujete v obešalnih mapah? Voziček za obešalne mape z dvema nivojema in po želji tudi z izvlečnim delom bo poskrbel za pomičen prostor za shranjevanje, kjer boste lahko shranili 80, 100 ali 200 map. Je treba pošto razvrstiti po kategorijah? Voziček za pošto ponuja mesto za prispelo in odhodno pošto v različnih formatih, vse pa je lepo razvrščeno in urejeno naloženo – z nosilnostjo 150 kg. Se količina dokumentacije znova neobvladljivo veča? Jeklen voziček za fascikle ali voziček za dokumentacijo s tremi nivoji bo olajšal delo vašim regalom za dokumentacijo in poskrbel, da bodo dokumenti vedno pri roki. Če klasičen pomični predalnik ni dovolj velik in prilagodljiv za vašo pisarno, si priskrbite pisarniški voziček s predali in rastrom za pritrditev regalnih polic in predelnih elementov, ki omogoča največjo prilagodljivost. Velika prednost: pol kubičnega metra odlično izkoriščene površine za shranjevanje.Seznam se lahko poljubno nadaljuje, saj so za vse posebne potrebe na voljo ustrezni vozički. Voziček za risbe je na primer odličen za stalno dostopnost in mobilnost risb s formatom do DIN A0. Čiščenje pa bo olajšal naš edinstveni transportni in čistilni voziček s košarami in držalom vreč za smeti.Ponujamo ustrezno rešitev za vaše zahteveRaznolikost transportnih naprav in vozičkov podjetja KAISER+KRAFT prepriča vse kupce. Enako je s tehnično opremo: trdna jeklena konstrukcija, lakirana v RAL-barvah po želji, MDF-plošče z oblogo, kolesa, ki ne puščajo sledi in ne poškodujejo tal, pa še mnogo več. Če imate posebne zahteve, se obrnite na nas. V svoji ponudbi imamo popoln pisarniški voziček tudi za vas.