Električno višinsko nastavljive pisalne mize

Včasih so rekli, da delo človeka krepi. Danes pa vsi vemo, da nam osemurno ali še daljše sedenje v pisarni nikakor ni v korist. Kaj je rešitev? Pisalne mize z nastavitvijo višine. Z njimi lahko običajno sedeče delovno mesto hitro spremenite v pisalno mizo za stoječe delo, zato so najboljša izbira za ergonomsko delovno mesto. Če potrebujete še več informacij, si preberite povzetek prednosti takih miz: pisalne mize z nastavitvijo višine.

V kategoriji Električno višinsko nastavljive pisalne mize boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft basic, eurokraft pro, Topstar.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 16

Po višini nastavljive pisalne mize – ostanite v gibanjuSedenje na delovnem mestu je danes nekaj običajnega. Nič čudnega torej, da skoraj vsak tretji odrasli trpi za rednimi bolečinami v hrbtu. Pri tem pomagata le ohranjanje zdrave drže med sedenjem in pogostejše vstajanje od mize. S po višini nastavljivimi mizami kaiserkraft je možno oboje.Zakaj je nastavljivost po višini pomembna?Ali ni navsezadnje dovolj že pisalna miza na pravi višini? Stvar ni tako preprosta. Pravilna višina se namreč lahko spreminja – na primer z vrsto dela ali nastavitvijo pisarniškega stola.Poleg tega so vaši zaposleni, ki sedijo za običajnimi pisalnimi mizami, prisiljeni ostati v sedečem položaju. Z mizo za stoječe in sedeče delo pa lahko e-pošto urejajo tudi stoje. Morda se sliši naporno, vendar je v resnici udobno in zdravo. Redno gibanje pri delu namreč vzpodbuja krvni obtok in preprečuje bolečine v hrbtu. Zaradi tega bodo vaši zaposleni pri delu lahko bolj osredotočeni in hkrati manj dni bolniško odsotni. Rešitev, ki koristi vsem.Kako pri takšnih mizah nastavimo višino?Ročno z ročico ali električno. Pri električnih pisalnih mizah je za brezstopenjsko nastavljanje potrebno le pritisniti na gumb. S tem so tudi spontane spremembe položaja preproste. Nekatere mize imajo tudi funkcijo, s katero si določen položaj zapomnijo (Memory-Position). Na ta način lahko shranite več priljubljenih višin – zelo priročno, če višine pogosto menjujete.Na katere lastnosti morate biti pozorni?Nastavljivost po višini je le ena od lastnosti. Na izbiro imate tudi:  • Ročne ali električne: ročno nastavljive pisalne mize so cenejša različica. Elektromotorji zagotavljajo udobje, predvsem z dodatnimi funkcijami, kot so pomnilniški gumbi.

  • Dimenzije: stoječe mize so pri kaiserkraft na voljo v različnih velikostih, od kompaktnih in prostorsko varčnih do posebej velikih.

  • Oblike: ali klasična pravokotna oblika ni idealna za vaše potrebe? Potem izberite mizo proste oblike ali, na primer, povezane delovne mize.

  • Dodatki: za urejeno delovno mesto je ključnega pomena tudi kabelski profil. Podnožje v obliki črke C pa ustvari dodaten prostor za razprave v majhnih skupinah.

  • Izgled: zunanjost je prav tako pomembna. Da bi vaša nova po višini nastavljiva miza izgledala dobro v svoji okolici, dobite pri nas mize elegantnih oblik in različnih barv, od imitacije javorja do svetlo sive in bele barve.


Katera dodatna oprema še prispeva k ergonomiji delovnega mesta?Tudi najboljša miza svoj polni potencial doseže šele v kombinaciji z dobrim stolom. Zato v naši trgovini najdete posebej velik izbor stolov, od delovnih stolčkov in naslonjal za stojo pa vse do pisarniških stolov s kolesi. Za shranjevanje neposredno ob po višini nastavljivi mizi so še posebej primerni pomični predalniki. Še več prostora za shranjevanje nudi pisarniško pohištvo, kot so na primer omare in regali.Ob koncu še namig – ali celo dva: upoštevajte veljavne smernice za opremo na delovnem mestu in se obrnite na nas, če česa ne veste. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.