Regali za posebno blago, regali za pnevmatike

Kam s pnevmatikami, sodi ali majhnimi posodami? Običajni regali ne pridejo v poštev. Ravno nasprotno: potrebujete regal za posebno blago! Pri nas boste našli: koritaste regale, regale za pnevmatike, regale za sode, regale za majhne posode − naši posebni regali predstavljajo odlično rešitev za shranjevanje posebnega blaga.

V kategoriji Regali za posebno blago, regali za pnevmatike boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: hofe, eurokraft pro.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 17

Regali za posebno blago in regali za pnevmatike: z lahkoto!Vsakega blaga ni možno tako enostavno skladiščiti kot na primer zabojev ali palet. Za nekatere izdelke potrebujete več varoval in posebno osnovno konstrukcijo, prilagojeno posebnim meram in lastnostim blaga. Naši regali za posebno blago izpolnjujejo stroge zahteve za delo z nevarnimi snovmi in tako z lahkoto rešijo marsikatero težavo pri skladiščenju – na primer težave s pnevmatikami.Kateri regali za posebno blago so na voljo?Regali za pnevmatike so premišljena rešitev za servisne delavnice, avtomobilske delavnice in garaže. Pnevmatike in platišča lahko materialom prijazno, pregledno in predvsem varno skladiščite na posebnih ogrodjih. Nestabilni stolpi iz pnevmatik so tako stvar preteklosti. Izbirate lahko med različnimi izvedbami, ki jih lahko glede na model in svoje želje razširite.Nudimo tudi različne koritaste regale in regale za sode, ki so nepogrešljivi za varno skladiščenje nevarnih snovi na regalih. Koritasti regali preprečujejo nezgode in onesnaževanje zaradi razlite tekočine. Regali za sode in regali za majhne posode izpolnjujejo posebne zahteve zakonodaje o varstvu pri delu za obe različici skladiščenja.Katere pogoje morajo izpolnjevati regali za skladiščenje nevarnih snovi?Rezervoarji, posode in sodi, ki so odobreni za skladiščenje nevarnih tekočin na regalih, morajo biti ustrezno zavarovani. Zato obstajajo regali s posebnimi ogrodji, kamor lahko posamezne sode naložite v stoječem ali ležečem položaju in ki obenem omogočajo enostaven odvzem tekočin s sodov.Nepogrešljive so tudi ustrezne prestrezne kadice, ki prestrežejo morebitna uhajanja nevarnih tekočin pri pretakanju ali skladiščenju. Te so lahko k posameznem regalu že priložene, lahko pa jih glede na mere svojega regala posebej naročite tudi pri nas.Pri naših regalih za posebno blago lahko v večjem delu izbirate med različicami za sode ali majhne posode. Pri izvedbi za majhne posode je za odlagalno površino predpisana mrežasta rešetka. Seveda so vsi regali za sode in regali za majhne posode izdelani iz ustrezno varnih materialov. Preverjeni in odobreni so za skladiščenje vnetljivih tekočin GHS-kategorij 1 – 3 ali za skladiščenje vodi škodljivih tekočin GHS-kategorij 1 – 4. Podrobnejše podatke o tem najdete na posamezni strani z izdelkom.Pri nas lahko najdete tudi več ponudb za obvladovanje razlitja in varno ravnanje z nevarnimi snovmi pri delu. Z veseljem vam osebno odgovorimo na kakršna koli vprašanja.