Regali za posode, regali s posodami

Vaši odprti skladišči zaboji ali regalne posode potrebujejo nov prostor. Najbolje bi se počutili v enem od naših regalov za zaboje! To lahko razumemo, saj so navsezadnje naši regali za zaboje zelo kakovostni, funkcijski, prilagodljivi in preprosto praktični. Bodite torej dobrega srca in privoščite svojim regalnim posodam lep nov dom.

V kategoriji Regali za posode, regali s posodami boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: mauser, STEMO, eurokraft pro, hofe, SCHULTE.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Vrsta regala
Ustrezno
Število izdelkov: 25

Regali za posode, regali s posodami: Bodite brez skrbi malenkostni!Najpomembnejši proizvodni materiali pogosto niso nič večji od vijakov ali podložk. Če bi morali te nepogrešljive pripomočke vsakič znova iskati, bi pri tem gotovo trpela učinkovitost delovnega procesa. Zato so naši regali za posode in regali s posodami idealni za shranjevanje teh pomembnih malenkosti.Katere posode so primerne za naše regale?Ponujamo vam bogato izbiro različnih izvedb za shranjevanje majhnih delov v posodah. Posebej priljubljeni so naši stacionarni in pomični regali ali regali za montiranje na steno ter letve za shranjevanje v odprtih skladiščnih posodah. Te poleg preglednega razvrščanja majhnih in drobnih delov zaradi pametne izdelave omogočajo tudi enostavno polnjenje in praznjenje.Pri nas lahko za individualno in prilagodljivo opremljanje svojih delavnic, industrijskih obratov ali pisarn najdete tudi pomične stolpe in zaboje na kolesih. Za večji razsuti material, kot so cevni elementi ali cevni priključki, so primerni naši sestavljivi regali s košarami iz žične mreže. Če pa iščete pregledno stacionarno rešitev za steno delavnice, priporočamo naše predelne regale s posodami.Na kaj morate biti pozorni pri izbiri in naročanju regalov s posodami?Pri večini naše ponudbe so ustrezne posode za takojšnjo uporabo regalov že vključene. Za resnično dobro urejeno delovno mesto pa seveda potrebujete še primerne etikete za napise, ki jih je najbolje naročiti kar zraven regalov.Izbira med pomičnimi in stacionarnimi rešitvami je v glavnem odvisna od mesta uporabe in potrebe po majhnih delih. Pomični modeli idealno dopolnijo delavnice in industrijske obrate, stacionarne različice so primernejše za začasna skladišča in skladišča delavnic, stenske letve pa je najbolje montirati nad delovne mize.Pri številu posod velja pravilo: toliko, kolikor je potrebno, in najmanj, kolikor je možno. To velja predvsem za pomične regale, ki se na delovnem mestu vsakodnevno uporabljajo. Če boste količino majhnih delov po potrebi natančno določili, boste preprečili dolgo iskanje pravih delov in tako optimizirali delovni proces.Če boste potrebovali več posod, nove regale ali transportne naprave in vozičke, jih lahko pri nas kadar koli preprosto naročite.