Kombinirani pepelniki

V eni roki kava za na pot, v drugi pa še zadnja cigareta pred začetkom delovnega dne. Da cigareta ne bo pristala na tleh, lonček za kavo pa pod živo mejo, poskrbite s kombiniranim ali varnostnim pepelnikom. Iz naše ponudbe izberite ustrezen koš za smeti s pepelnikom za vhodno območje.

V kategoriji Kombinirani pepelniki boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: VAR, PROCITY, helit.

Vaši filtri
  Znamka
  Tip izdelka
  Trajnostnost
  Barva pepelnika
  Material
  Material pepelnika
  Prostornina
  Bruto cena
  Neto cena
  Ustrezno
  Število izdelkov: 74

  Kombinirani pepelniki za dvojno čistočo na prostem  Kombinacija za popolno čistočo: kombinirani pepelniki kaiserkraft opravljajo dvojno nalogo in imajo enoten videz. Tako pripomorejo k čistim zunanjim površinam in kadilnim kotičkom, pri tem pa ne zasedejo veliko prostora.  Prostorsko varčen, robusten in ognjevaren – pepelnik in koš za smeti v enem  Kombinirani pepelniki kaiserkraft vam prihranijo ločeno postavljanje košev za smeti in pepelnikov, saj so kombinacija obojega. Tako lahko vaši zaposleni na enem mestu odvržejo odpadke in cigaretne ogorke, s čimer prihranite prostor in zmanjšate količino smeti na tleh. Da zdržijo veter in slabo vreme na prostem, imajo naši kombinirani pepelniki različnih velikosti zunanji ovoj iz robustne jeklene pločevine ali nerjavnega jekla. Za nezaščitena mesta pa so idealni koši s strešico. Notranja posoda z ročaji namesto vreč za smeti olajša praznjenje.  Če pred vhodna vrata ne želite postavljati smetnjakov, izberite naše kombinirane pepelnike, ki niso samo praktični, temveč tudi lepega videza. Za to poskrbijo kakovostni materiali, privlačne barve ter eleganten dizajn. Zaprti pepelniki z majhnimi odprtinami v pokrovu poleg tega ohranjajo čist zrak.
  Kombinirani pepelniki s samodejnim gašenjem za preprečevanje požarov  Včasih se vseeno zgodi, da žareč ogorek pade v napačno odprtino. Zato so kombinirani pepelniki kaiserkraft tudi ognjevarni. Posode s samodejnim gašenjem nastanek plamenov zatrejo že v kali.