Vrtljivi pisarniški stoli

Ergonomski, prilagodljivi in udobni: z dobrim pisarniškim stolom spodbujate hrbtu prijazno sedenje v pisarni in poskrbite za zdravje svojih zaposlenih. V trgovini kaiserkraft dobite kakovostne modele za različne potrebe, od klasičnega pisarniškega stola do vrtljivega stola s koleščki.

V kategoriji Vrtljivi pisarniški stoli boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Topstar, interstuhl, eurokraft pro, Dauphin, TrendOffice, eurokraft basic, Prosedia.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 113

Pisarniški stoli – za udobno in hrbtu prijazno delo za pisalno mizoDelo v sedečem položaju je postalo značilna drža v številnih panogah – v proizvodnji, storitvenih podjetjih in pri raziskavah. Zato je zakonodaja za zaščito delavcev sprejela specifikacije za pisarniške stole. Ti morajo biti oblikovani tako, da ohranjajo zdravje hrbta. V trgovini kaiserkraft vam ponujamo samo takšne pisarniške in vrtljive stole, ki ustrezajo predpisom. Izbirate lahko med številnimi privlačnimi modeli, ki se bodo ujemali s prostori podjetja.Več informacij o specifikacijah za pisarniške in vrtljive stole ter pomembne nasvete o oblikovanju delovnega mesta najdete v naših smernicah za opremo delovnega mesta.Kaj je pomembno pri izbiri pisarniškega stola?Pisarniške stole je treba izbrati za vsakega zaposlenega posebej. Na izbor vplivata zlasti telesna višina in teža. Dober pisarniški ali vrtljivi stol se vedno prilagodi posameznikovim potrebam in fizičnim lastnostim. Pri izbiri bodite pozorni na naslednje:  • Višji kot je zaposleni, višja morata biti naslonjalo za hrbet in izvlek s plinsko vzmetjo.

  • Globino sedeža pisarniškega stola izberite tako, da noge stojijo pod kotom 90 stopinj glede na tla in zadnjica doseže naslonjalo.

  • Težji kot je zaposleni, bolj trdno mora biti oblazinjenje.


Več kot ima pisarniški stol prilagodljivih elementov, bolje ga je mogoče individualno prilagoditi. Vrhunski izdelki na primer ponujajo nastavljive naslone za roke, ki zmanjšujejo pritisk na ramena in vratno hrbtenico. Na voljo so tudi vrtljivi stoli z nastavljivimi naslonjali za hrbet in nastavljivo podporo za spodnji del hrbtenice. Sedežni zglob z možnostjo nagiba, vrtenja in fiksiranja zagotavlja dober stik med telesom in pisarniškim vrtljivim stolom tudi, ko se naslonite nazaj.Materiali za pisarniške vrtljive stole: usnje ali tekstil?Pri izbiri materialov za pisarniške stole ste lahko svobodni ali pa sledite oblikovnim zahtevam podjetja. Gladki materiali, kot je usnje, so enostavni za čiščenje in so videti še posebej kakovostni, medtem ko so tekstilne prevleke zračne. Model z zračnim mrežastim naslonjalom ali pisarniški stol s prevleko iz mikrovlaken zagotavlja prijetno udobje zlasti pri visokih temperaturah. Prepričajte se tudi, da so kolesca pisarniških stolov ustrezna za trde ali mehke talne obloge. Tako se izognete morebitnim praskam na tleh in poskrbite, da se vrtljivi stol gladko pomika po površini.Ponujamo samo kakovostne pisarniške in vrtljive stole priznanih blagovnih znamk, ki so se izkazale kot izkušeni ponudniki opreme za pisarne in podjetja. Če imate kakršna koli vprašanja o naši ponudbi, se lahko vedno obrnete na nas. Z veseljem vam bomo svetovali!Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Stenske table | Vrtljive ročice | Predalniki | Protihrupne stene | Kasete za denar | Koši za smeti | Omare za dokumentacijo CP