Navijala za cevi in kable

Konec spotikanja. Proč s to kabelsko zmešnjavo. Z navijali za cevi in kable bo vse teklo kot po maslu. Za večjo varnost na gradbiščih, v delavnicah ali garažah. Odvijte vedno le toliko cevi in kabla, kolikor ju potrebujete, po delu pa ju hitro navijte nazaj. In v hipu je vse spet lepo pospravljeno.

V kategoriji Navijala za cevi in kable boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft basic, eurokraft pro, HAZET.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 16

Navijala za cevi in navijala za kable – profesionalno urejenoLjubiteljski vrtnarji, glasbeniki in industrijski delavci se vsi soočajo z enako nevarnostjo: nepazljivo položenimi kabli in cevmi. Na srečo obstaja rešitev, ki lahko zaščiti vse, ki pri prenosu elektrike, vode, zraka ali olja premagujejo daljše razdalje in jim naporno navijanje nič kaj ne diši.Podjetje kaiserkraft vam nudi profesionalna navijala za cevi in kable, posebej prilagojena za gradbišča, delavnice ali garaže. Z njimi bo pospravljanje tako enostavno, da ne bo nič več ležalo naokoli.Navijanje brez vrtenja ročiceNevarnost spotikanja lahko preprečite tudi z dobrim starim bobnom. Njegova pomanjkljivosti pa je vrtenje ročice. S samodejnimi navijali za cevi in kable si prihranite zamudno ročno delo. En hiter poteg je dovolj za začetek samodejnega navijanja cevi ali kabla, in to zelo hitrega. Večino naših modelov lahko namestite na steno in tako preprečite, da bi se v nevarnost za spotikanje spremenilo navijalo.Modeli za različne potrebePri izbiri pravega modela morate najprej določiti, ali boste navijalo uporabljali za kable ali cevi, pomembno vlogo pa imajo tudi naslednji dejavniki:  • Za prenos česa uporabljate kabel ali cev: elektrike, olja, vode, zraka ali pare?

  • Katere dimenzije potrebujete? Naša navijala so na voljo s kabli in cevmi različnih dolžin in različnih nazivnih premerov.

  • Kam boste namestili navijalo za cev ali kabel, na tla ali na steno?

  • V kakšnem okolju boste navijalo za cev ali kabel uporabljali? Pri podjetju kaiserkraft lahko dobite navijala z ohišjem iz higiensko neoporečnega nerjavnega jekla ali iz mehansko odporne umetne mase za uporabo na prostem. Druge zanimive lastnosti so vrtljiv izstopni lok, dvojna zavora in kabel, odporen proti olju.


Preostane samo vprašanje, kaj še potrebujete – dodatno opremo za delo z nevarnimi snovmi, na primer za delo s sodi, črpalke ali računalniško pohištvo? Oglejte si našo bogato ponudbo za skladišča, proizvodnjo in pisarne. Pri izbiri vam bomo z veseljem svetovali.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Gumijaste podloge | Podloge za delovna mesta | LED-zasloni | Rezalniki | Stropni ventilatorji