Strgala, zidarske žlice, lopatice

Za gladke stene in podlage: z lopaticami, gladilkami in strgali lahko fugirno maso ali lepilo za ploščice nanesemo v enakomernih plasteh. Zato so idealno orodje, če želimo doseči čim bolj gladek in natančen rezultat. V spletni trgovini kaiserkraft dobite različne lopatice, gladilke in strgala, s katerimi boste lahko v kratkem času obdelali vsako površino.

V kategoriji Strgala, zidarske žlice, lopatice boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: KS Tools.

Vaši filtri
  Znamka
  Tip izdelka
  Dolžina
  Izvedba
  Oblika
  Ročaj
  Širina
  Bruto cena
  Neto cena

  Strgala, gladilke, lopatice – vsestranski pripomočki v podjetju in delavnici  Strgala, gladilke in lopatice so primerni za različna opravila, tako pri polaganju ploščic, tapeciranju kot pri splošnih obnovitvenih delih. Orodje ob pravilni uporabi skupaj z izravnalno maso odpravi neravnine ter majhne razpoke in luknje v stenah in tleh. Na ta način lahko s strgali ustvarimo optimalno podlago za nadaljnja dela na posamezni površini.  Katera strgala, gladilke in lopatice se uporabljajo za določene naloge?  Za drobne razpoke se uporabljajo majhne in priročne lopatice. Tako imamo največji nadzor nad maso in podlago. Fine in fugirne lopatice so primerne za fuge ali vogale, saj so zelo ozke in zato dosežejo tudi težko dostopna mesta. Poleg tega te različice omogočajo natančno delo tudi pri manjših opravilih. Podobno natančno lahko delamo tudi s strgalom. To je primerno za strganje, torej odstranjevanje ostrih robov in vogalov.  Z lopaticami in gladilkami lahko izdatno nanesemo lepilo za ploščice ali izravnalno maso in jo enakomerno porazdelimo. To praktično orodje se uporablja tudi za odstranjevanje neželenih ostankov s sten ali tal. Na splošno so strgala iz neželeznih zlitin primerna izbira za industrijsko uporabo. So odporna proti obrabi in lomljenju. Za pleskanje in tapeciranje pa uporabljamo lopatice iz ravnega nerjavnega jekla ali nežne penaste gume.  Kaj je treba upoštevati pri uporabi lopatice?  Pri glajenju površin poleg ustrezne izravnalne mase potrebujemo tudi ustrezno orodje. Pri večjih popravilih delamo s široko lopatico. Najbolje se obnese, če maso najprej grobo nanesemo na večjo površino. Nato jo z rahlim pritiskom in polkrožnimi gibi odstranimo od zgoraj navzdol.  Iščete primerno orodje za suhomontažna dela, polaganje ploščic ali tapeciranje? Oglejte si našo ponudbo lopatic, gladilk in strgal. Če imate vprašanja o posameznih modelih, se preprosto obrnite na nas. Naša servisna služba vam bo z veseljem osebno svetovala glede vseh vrst ročnega orodja.
  Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:  Orodje za čiščenje cevi | Rezila | Videoskopska tehnika | Sesalniki | Polirni čistilni stroji | Čistilne krpe