080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Dolžina
Višina
 

Delovni odri

Pa gremo: k nepogrešljivemu pomočniku, ki vam bo pomagal premagati velike višine v skladišču ali delavnici. Z našimi delovnimi odri se lahko s svojo dejavnostjo varno in udobno ukvarjate tudi na višini.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 3
| | |
Neto
od 1.175,-
Neto
1.375,-
EUROKRAFT - Delovni oder
nemška izvedba, ozka različica
Neto
od 1.245,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 3
Delovni odri
Delovni odri služijo kot stojišče za osebje in odlagališče za material pri popravilih in vzdrževanju na višini. Za razliko od dvižnih delovnih odrov nimajo lastnega pogona za dvig. Uporabljajo se kot alternativa gradbenih odrov, a so v nasprotju z njimi pomični. Delovni odri imajo na spodnji strani kolesa z zavorami, zato jih hitro in zlahka premikate. Obstajajo štiri glavne skupine odrov: delovni odri za tovorna vozila, za priklopnik, s samodejnim pomikanjem in škarjasti delovni odri. Delovni odri s samodejnim pomikanjem so opremljeni s pogonom na elektriko, dizelsko gorivo ali akumulator. Na voljo so tudi v izvedbi za priključitev na druge naprave, na primer viličar ali teleskopski viličar.

Profesionalni delovni odri za uporabo v proizvodnji
V naši spletni trgovini najdete tudi različne profesionalne odre vodilne znamke EUROKRAFT. So kakovostno praškasto lakirani in opremljeni z žepi za viličar, s pomočjo katerih jih viličar lahko dvigne. Ponujeni modeli imajo tudi zaščitno ograjo, zapah s sornikom proti zdrsu in nedrsečo stojno površino. Naši dovršeni delovni odri omogočajo varno in udobno delo na višini. Hitro in brez težav jih pritrdite na viličar. Varnostna zapora preprečuje nehoteno odpiranje vrat. Nekateri modeli imajo še praktično odlagališče za orodje. Po naročilu dostavimo tudi ozke odre ali izvedbe, ki so primerne za uporabo z žerjavi oziroma ustrezajo specifičnim nacionalnim predpisom. Na voljo so na primer izvedbe za Veliko Britanijo in Avstrijo. V ponudbi podjetja KAISER+KRAFT najdete tudi zložljiv delovni oder.
Primerjava izdelkov