Posode za zlaganje z veliko prostornino

Mrežasti zaboji in zabojniki za zlaganje zagotavljajo več prostora in boljšo preglednost v skladišču. In ker so naloge v skladišču zelo raznolike, naša ponudba vključuje različne vrste zabojnikov za zlaganje in mrežastih zabojev. Zaprti ali odprti, različne nosilnosti, veliki ali majhni … zagotovo boste med njimi našli ustrezen model.

V kategoriji Posode za zlaganje z veliko prostornino boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Heson, Eichinger, eurokraft pro.

Ustrezno
Število izdelkov: 121

Mrežasti zaboji in zaboji za zlaganje: izkoristek prostora, pregledno shranjevanje, varen transportZakaj je v New Yorku toliko nebotičnikov? Ker je površina dragocena, je treba graditi v višino. Načeloma enako velja pri proizvodnji, skladiščenju in transportu: blago vseh vrst se nalaga drugo na drugo. Osrednji vidik pri tem je mobilnost. Pri podjetju kaiserkraft najdete obsežno ponudbo mrežastih zabojev in zabojev za zlaganje različnih velikosti in izvedb ter iz različnih materialov. Zaboji so izdelani tako, da jih lahko nalagate drugega na drugega ali vstavite drugega v drugega, jih obesite s pomočjo ušesc za žerjav in navpično dvigate. Bogata paleta izdelkov obsega rešitve za številne zahteve v podjetju, od proizvodnje in shranjevanja do dostave in predstavitve blaga pri prodaji.Mrežasti zaboji in zaboji za zlaganje: robustna in premišljena konstrukcijaIzpopolnjena logistika – izdelki na prvi pogled nemara ne razkrijejo, kaj vse omogočajo. Na primer, do 20 praznih in zloženih ali tri polne mrežaste zaboje lahko naložite drugega na drugega, pri čemer jih razprete in zložite zgolj z nekaj gibi. Na voljo so izvedbe z različno uporabno višino pri enaki osnovni površini, za predstavitev blaga pa ponujamo modele z razdelitvijo na predelke. Oblika se prilagaja funkciji: dva zložena mrežasta zaboja varjene in nizke izvedbe sta naložena drug na drugega tako visoka kot en standardni EUR zaboj. Zbiralniki imajo takšne mere, da lahko optimalno izkoristite nakladalno površino tovornjakov. Poleg tega so tudi zelo prilagodljivi: zaboji za zlaganje z različnimi višinami stranic so z medsebojno usklajenimi osnovnimi površinami na voljo za nosilnosti od 500 do 2000 kg. Pri vseh modelih pa je samoumevno, da je uvozna višina prilagojena običajnim dvižnim in transportnim napravam.Zaboji za zlaganje: cilj uporabe določa tehnično izvedboŽelite shranjevati majhne predmete? Ustrezna izbira so zaboji za zlaganje s polnimi stenami. Potrebujete dostop do skladiščenega blaga tudi pri mrežastih zabojih, naloženih drug na drugega? Uporabite model z loputo. Skladiščite cevi ali nosilce? Na odlagališču za dolge predmete jih enostavno transportirate z viličarjem.Zdaj ste na vrsti vi, da med obilico možnosti izberete optimalno rešitev za svoje podjetje – nemara še kaj razen zabojev. Potrebujete morda ustrezne transportne naprave? Želite podporo pri načrtovanju skladiščne opreme? Obrnite se na nas. Zaposleni pri podjetju kaiserkraft vam z veseljem svetujemo in pomagamo.