Poštne embalaže

Vsestransko, trpežno in primerno za recikliranje: tako pošiljajte pošto v trpežni embalaži. Naj gre za knjige, načrte in plakate, elektroniko ali dokumente – v spletni trgovini kaiserkraft dobite ustrezno poštno embalažo za svoje potrebe. Ovojnice in embalažni materiali so standardizirani ter zagotavljajo nemotene postopke pošiljanja. Z dodatnimi funkcijami, kot so samolepilna zapirala, prihranite tudi čas pri pakiranju.

Učinkovito in varno pošiljanje pošte z ustrezno embalažoEmbalažni material za pošto je bistvenega pomena, saj med prevozom ščiti blago pred udarci, prepogibanjem in odlomljenimi robov. Če je poštna embalaža prilagojena velikosti vsebine, prihranite pri polnilnem materialu, prostoru v skladišču in poštnini. Naš okolju prijazen poštni embalažni material je primeren tudi za vračila in ponovno uporabo. Številni modeli so izdelani iz papirja iz trave, ki ga je mogoče reciklirati.Katera poštna embalaža je primerna za določeno blago?Za vsako vrsto pošte je na voljo ustrezna embalaža – od zaščite robov za knjige do neprozornih ovojnic za dokumente. Pregled naših izdelkov:  • Embalaža za knjige in koledarje: za elektroniko in papirnate izdelke, ki potrebujejo posebno zaščito, lahko izbirate med široko ponudbo embalaže za knjige in koledarje. Standardizirana poštna embalaža se prilega poštnim nabiralnikom, vsebino pa je mogoče zlahka vzeti iz nje – idealno za knjige, koledarje, mobilne telefone in zgoščenke.


  • Embalaža za pritrditev in embalaža z nazobčano peno: učinkovita uporaba materialov in hitro pakiranje – to omogoča naša embalaža za pritrditev. Prenosne računalnike, elektronske komponente, slike in tiskana vezja lahko pošljete po pošti v prostorsko varčni embalaži. Embalaža z nedrsečo folijo poveča zaščito blaga.


  • Ovojni in pakirni tulci: blago z dimenzijami, ki niso primerne za standardne škatle in kartonaste škatle, zahteva posebno zaščito. Zato pri nas dobite ustrezne ovojne in pakirne tulce za podolgovato blago, kot so plakati ali načrti. Ta poštna embalaža zaščiti vsebino pred prepogibanjem. Prav tako je idealna za shranjevanje in skladiščenje blaga na prostorsko varčen način.


  • Ovojnice in kuverte: če želite poslati drobno blago, pisma in dokumente, ponujamo veliko izbiro trpežne in okolju prijazne embalaže za pošto. Izbirate lahko na primer med ovojnicami iz kartona in neprozorne folije. Takšen poštni material je še posebej primeren kot priloga večjemu blagu. Z žepi za dokumente lahko namreč hitro zavarujete tovorne liste in spremne izvozne dokumente ob prejemu in odpremi blaga.


Pošta ima fiksne cene za določene velikosti in kategorije teže. Za natančen predhodni izračun poštnine je najbolje uporabiti pisemsko tehtnico.
Na kaj je treba biti pozoren pri pakiranju pošte?Najučinkovitejši način pakiranja in pošiljanja blaga je izbira ustrezne velikosti pakirnega materiala za pošto. Tako prihranite prostor v skladišču in med prevozom ter material za polnjenje. To je koristno za okolje, pa tudi poštnina je nižja, če blaga ne pošiljate v preveliki poštni embalaži.
Spletni nakup embalaže za poštoŽeleni izdelek lahko hitro in udobno naročite v spletni trgovini kaiserkraft. Če potrebujete izdelek po meri, se obrnite na nas. Smo strokovnjaki za pošto in pakiranje ter vam bomo z veseljem svetovali s svojim strokovnim znanjem. Skupaj bomo poiskali posebne rešitve za vaše zahteve.
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Pisemske tehtnice | Samolepilne etikete | Žepi za dobavnice | Spenjalniki | Skladiščni regali | Dvižni pripomočki