080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Barva
Globina
Lastnost
Material
Oblika
Širina
Uporaba
 

Zaščitne talne obloge

Zaščitne talne podloge ponujamo za tekstilne in trdne talne obloge. S to okolju prijazno rešitvijo, ki jo je mogoče reciklirati, boste močno prispevali k ohranjanju dobrega stanja svojih tal. Umazanija, praske in obraba tako ne morejo več povzročiti trajnih poškodb vaše talne obloge.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 19
| | |
Neto
od 71,10
Rollsafe - Zaščitna talna podloga
za nizek flor, okrogla oblika
Neto
142,60
Rollsafe - Zaščitna talna podloga
za srednji flor, okrogla oblika
Neto
214,50
Zaščitna talna podloga iz PET
z oprijemalnim slojem
Neto
od 64,70
Rollsafe - Zaščitna talna podloga
za gladke in trde talne obloge, okrogla oblika
Neto
136,60
Neto
od 75,50
Neto
od 61,40
Roll-o-Grip - Zaščitna talna podloga iz polikarbonata
z oprijemalnim slojem za gladke in trde talne obloge
Neto
od 85,50
Roll-o-Grip - Zaščitna talna podloga iz polikarbonata
s sidrnimi vozlički za preproge in tekstilne talne obloge
Neto
od 94,90
Neto
od 161,90
Neto
od 177,30
Rollsafe - Zaščitna talna podloga
za gladke in trde talne obloge
Neto
od 153,90
Najdenih je bilo toliko artiklov: 19
Zaščitne talne podloge za vse vrste tal
Zaščitna talna podloga zavaruje tla in pogosto olajša premikanje z vrtljivim pisarniškim stolom. Podloge in opore za noge so tiste malenkosti, ki lahko opazno izboljšajo udobje pri vsakodnevnem delu. Zaščitne talne podloge imenujemo tudi podloge za pisarniške stole, saj jih pogosto uporabljamo za zaščito tal pred kolesi pisarniških stolov. Podloge za pisarniške stole morajo kar najbolje zaščititi tla. Pri izbiri ustrezne podloge je odločilno, katere vrste tal želimo zaščititi. Imamo trde talne obloge, na primer parket in laminat, ali pa je podloga namenjena mehkim tekstilnim talnim oblogam? Pri teh lahko že z običajno vsakodnevno uporabo nastanejo sledi zaradi obrabe. Posebej priporočljive so zaščitne talne podloge z lepljivim slojem, ki preprečuje zdrse pri običajni obremenitvi. Pri tekstilnih talnih oblogah pa za dober oprijem poskrbijo posebni sidrni vozlički.

Okolju prijazna zaščita tal in zdravja
Ni pomembno samo to, da so zaščitne talne podloge prilagojene vrsti tal. Pri nakupu podloge za pisarniški stol je treba odgovoriti na več vprašanj. Je v prostoru talno gretje? Mora biti podloga primerna za alergike? Poleg zaščite nam dodatno udobje pri delu za pisalno mizo ponudijo tudi grelne podloge. Za kakovost zaščitnih talnih podlog so odločilni naslednji dejavniki: kako odporna je podloga proti udarcem in obrabi? Je pisarniški stol mogoče zlahka pomikati po njej? Ali ostane oblika podloge stabilna? Kako prosojna naj bo podloga? Barvne podloge lahko naredijo prostor bolj živahen in mu dajo prijazen videz. Pri zaščiti tal se najpogosteje uporabljata polipropilen in polikarbonat. Zaščitne talne podloge iz polipropilena prenesejo večje obremenitve, so robustne, prijazne do okolja in dušijo hrup pri hoji. Polikarbonat pa je izoliren, antibakterijski, težko vnetljiv in nelomljiv. Kot poseben material za talne podloge velja omeniti naravni kavčuk, ki je brez vonja, antistatičen in ne oddaja plinov. Zaščitne talne podloge pri podjetju KAISER+KRAFT so izdelane iz okolju prijaznih materialov. K sodobni pisarniški opremi spadajo torej tudi predmeti, ki jih večinoma niti ne opazimo, čeprav jih imamo dobesedno pod nogami. Kljub temu pa omogočijo zdravju prijazno delo. Opora za noge s premično nožno ploščo je odlična za ergonomsko delo, ne samo za manjše osebe, saj spodbuja prekrvavitev. S ponudbo izdelkov KAISER+KRAFT boste zlahka poskrbeli za zdravju prijazno delo.
Primerjava izdelkov