080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Dolžina
Dolžina ploščadi
Nosilnost
Širina
Širina ploščadi
Višina
Višina nalaganja
 

Vozički za obdelovance

Za nerodne, težke, ogromne ali predolge stvari so na voljo pametni vozički za proizvodne dele. Ne olajšajo samo delovnih procesov v proizvodnji, ampak tudi pomagajo ohraniti zdrave živce ter hrbet, kosti in sklepe vseh zaposlenih.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 28
| | |
Neto
539,-
Neto
880,-
Neto
579,-
Neto
od 220,-
Ročni voziček
aluminijasta ploščad, DxŠxV 2000 x 850 x 990 mm
Neto
683,-
Ročni voziček
plošča z vtisnjenim vzorcem, DxŠxV 2000 x 850 x 990 mm
Neto
507,-
Ročni voziček
plošča z vtisnjenim vzorcem, DxŠxV 2850 x 550 x 990 mm
Neto
544,-
Neto
491,-
Novo
Neto
957,-
EUROKRAFT - Voziček za plošče
kolesa iz polne gume z valjčnimi ležaji
Neto
297,50
Neto
od 901,-
Neto
779,-
Neto
od 189,-
Neto
od 399,-
Neto
od 523,-
Neto
489,-
QUIPO - Transportni voziček za plošče
s 3 fiksno zvarjenimi cevnimi loki
Neto
379,-
Transportni voziček za plošče, nosilnost 500 kg
skupna višina 875 mm, nakladalna višina 275 mm
Neto
od 499,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 28
Vozički za proizvodne dele
Z vozički za proizvodne dele boste enostavno transportirali vse potrebne elemente. Transportni vozički občutno olajšajo potek dela v proizvodnji in delavnicah. Vozički za proizvodne dele omogočajo na primer hiter in varen transport plošč vseh vrst. Vozički in regali za plošče so zelo prilagodljivi, saj lahko nanje po potrebi namestite posamezne cevne loke z različnimi merami. Tako lahko v šestih predelkih hkrati transportirate plošče različnih velikosti, kar prihrani čas zaradi manjšega števila potrebnih poti. Nekateri modeli so poleg tega na voljo v skoraj vseh RAL-barvah (npr. ta transportni voziček za plošče EUROKRAFT). Zaradi vrtljivih koles boste vozičke za prevoz plošč enostavno usmerjali in varno zaustavili z dvojno zavoro. Praškasto lakiranje in površine, odporne proti praskam, poskrbijo za dolgotrajno uporabo in visoko odpornost. Za transport večjih kosov so posebej primerne daljše izvedbe vozičkov s fiksnimi cevnimi loki. Nagnjene odlagalne površine in visoke nosilnosti do 750 kg omogočajo varno postavitev plošč večjih dimenzij. Pri obdelavi steklenih elementov so potrebni vozički za proizvodne dele, ki so primerni za varen in gladek transport šip. Pri teh posebnih transportnih vozičkih za šipe je bila dodatna pozornost posvečena ustrezni obdelavi robov in odlagalnih površin. Trdi robovi so varno prekriti z gumijastimi profili. Površine so nagnjene, kar učinkovito preprečuje, da bi šipe padle z vozička. Na te vozičke lahko brez težav naložite tovore s težo do 500 kg.

Posebni vozički za proizvodne dele za druga področja uporabe
Elementi, ki se uporabljajo v delavnici, imajo lahko različne dimenzije, zato so za transport na voljo premišljene in profesionalne rešitve. Konzolni vozički imajo na primer praktične regalne police, na katerih lahko enostavno prevažate in varno shranjujete tako pnevmatike kot tudi škatle z orodjem. Prilagodljiva modulna konstrukcija omogoča oblikovanje predelkov poljubnih velikosti. Zaradi prestavljivih konzol so vozički primerni tudi za večje dele. Alternativa klasičnemu vozičku za proizvodne dele so pomična držala za plošče in transportni vozički, ki dopolnjujejo ponudbo. Ne glede, kaj transportirate – pri podjetju KAISER+KRAFT boste dobili ustrezen voziček za proizvodne dele s profesionalno kakovostjo.
Primerjava izdelkov