Vozički za obdelovance

Pregledni, praktični in robustni vozički za proizvodne dele so koristni pomočniki v delavnici in skladišču. Na mrežasto steno lahko enostavno pritrdite orodje in drug delovni material. Tako imate najpomembnejše pripomočke vedno na dosegu roke. Ponudbo dopolnjujejo vozički za plošče. Z njimi lahko večje plošče enostavno prepeljete od točke A do točke B. Od priročnih vozičkov za plošče do vozičkov za plošče za velike obremenitve in mobilnih vozičkov za proizvodne dele – vse to najdete v spletni trgovini podjetja kaiserkraft!

V kategoriji Vozički za obdelovance boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, Kongamek, Treston, Vetter.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 35

Voziček za proizvodne dele: transportna rešitev ne glede na mere škatel in paletStandardizacija palet, blaga in zabojev je izredno pospešila in olajšala logistiko v podjetju. Sedaj elemente lažje nalagate, zapakirate in kompaktno transportirate. Blago, ki nima tipičnih standardnih mer, pa vseeno ni nobena redkost. Tudi to je treba varno, hitro in enostavno transportirati, za kar so popolna rešitev vozički za proizvodne dele.Za kateri tovor se uporabljajo vozički za proizvodne dele?Pri oblikovanju naše ponudbe smo upoštevali celotno pot blaga od regala do mesta uporabe. Zato so številni vozički za proizvodne dele podobni našim regalnim sistemom za blago posebnih oblik.Takšni posebni regali na kolesih so potrebni na primer za transport plošč iz različnih materialov, velikih opornikov in cevi, pripomočkov za pritrjevanje ali velikega orodja. Voziček za proizvodne dele ponuja enako dobre pogoje glede uravnoteženosti, stičnih točk ali zaščite pred poškodbami kot ustrezni regali. Tipični primeri takšnih vozičkov so: • Na vozičke in dvigala za plošče naložite velike plošče tako, da ne morejo zdrsniti ali se preveč naslanjati ena na drugo. Transport pokončnih elementov zagotavlja čim manjšo stično površino s transportno pripravo in optimalno porazdelitev sile, kar je nujno na primer pri transportu stekla.

 • Konzolni vozički izpolnjujejo posebne zahteve za dolge predmete.

 • Na posebna stojala je mogoče namestiti pripomočke za pripenjanje, tako da so z enim gibom pripravljeni za uporabo in jih lahko snamete ali zamenjate neposredno na mestu uporabe.

 • Dobra dopolnitev fiksnih sten z luknjami na delovnem mestu so vozički za orodje, ki poskrbijo za pregledno shranjevanje.

 • Ročni vozički so nepogrešljivi v kmetijstvu, v podjetju pa lahko z njimi transportirate na primer bale lesne volne.


Kako je vozičke za proizvodne dele mogoče personalizirati?Večina vozičkov za proizvodne dele ima takšno zasnovo, da jih lahko prilagodite dejanskim potrebam glede transporta. To storite na primer tako: • Z loki, ki jih zlahka namestite in snamete, razdelite nakladalno površino glede na število plošč

 • Nosilne nize na konzolnih regalih lahko prilagodite z individualnimi razmaki, po želji izberete površino s premazom iz gume in različne nastavke s konzolami


Poleg tega je mogoče vsako steno z luknjami na vozičku za orodje s pomočjo držal in modulov posod prilagoditi dejanskim potrebam na delovnem mestu.Seveda ponujamo tudi različne nosilnosti in velikosti nakladalne površine. Oba dejavnika sta najpomembnejši kompas za izbiro ustreznega transportnega vozička v podjetju. Ponujamo pa tudi že opremljene modele vozičkov, ki jih boste lahko hitro izbrali in takoj začeli uporabljati.Je treba pri vozičkih za proizvodne dele upoštevati posebne varnostne napotke?Če želite s pomočjo koles in kolesc transportirati veliko in občutljivo blago, ki se zlahka poškoduje, morate seveda pomisliti na številne varnostne ukrepe. To ni nič posebnega, temveč upoštevanje zdravi pameti glede varnosti pri delu: 1. Voziček za proizvodne dele se mora po merah in izvedbi točno ujemati s tovorom. Z ročnim vozičkom ne boste mogli ustrezno prepeljati občutljive steklene plošče. Premajhen voziček za plošče pa zelo poveča tveganje za zlome.

 2. Nikoli ne smete prekoračiti največje nosilnosti.

 3. Pri nalaganju in pred transportom preverite optimalno težišče tovora.

 4. Pri občutljivem blagu so dodatne podloge in zaščitne priprave ne samo smiselne, temveč praktično samoumevne.

 5. Kolesa in vozičke za proizvodne dele je treba redno preverjati, ali pravilno delujejo.

 6. Pri nakladanju in razkladanju je veliko bolj varno, če delamo v parih kot sami.


Pri izbiri vozička za proizvodne dele si je dobro vzeti dovolj časa. Pri tem vam z veseljem pomagamo ter vam olajšamo oblikovanje vozičkov in transportnih priprav.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Teleskopski nakladalniki | Aluminijasti transportni zaboji | Transportni kovčki | Zložljive kartonske škatle | Aluminijasti zaboji | Dvižni pripomočki | Pomični okvirji magnetoplan