Ključavnice obešanke

Radi bi nekaj zaklenili, vendar ni ključavnice? Potem je najbolje uporabiti ključavnico obešanko. V trgovini kaiserkraft boste našli ustrezen model tudi za visoke varnostne zahteve.

V kategoriji Ključavnice obešanke boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: ABUS.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 76

Ključavnice obešanke: varno zaklepanjeKleti za kolesa, škatle za orodje, omarice in omare – ključavnice obešanke so primerne za zaklepanje povsod, kjer ni običajne ključavnice. Majhne ključavnice so si na videz zelo podobne, vendar se razlikujejo po podrobnostih.V čem se ključavnice obešanke razlikujejo med seboj?Glavne razlike med ključavnicami obešankami so naslednje:  • Oblika: ključavnice na šifro so alternativa klasični ključavnici obešanki. Diskaste ključavnice so okrogle oblike.

  • Enako ali različno zaklepanje: pri ključavnicah obešankah z enakim zaklepanjem en ključ ustreza več ključavnicam.

  • Material: večina ključavnic obešank je izdelana iz medenine, aluminija ali jekla. Obstajajo pa tudi cenovno ugodni modeli iz umetne mase.

  • Debelina loka: poleg materiala je za lok pomembno predvsem naslednje: debelejši je, težje ga je zlomiti.


Izbira ustrezne ključavnicePri izbiri ustrezne ključavnice obešanke je ključno to, kaj želite z njo zavarovati. Če varuje nekaj dragocenega in/ali je nevarnost kraje velika, bodite pozorni na naslednje dejavnike:  • Ključavnice z debelim jeklenim lokom se najbolje upirajo vlomom. Aluminij in umetna masa sta primerna za manj vredne predmete, medenina pa je nekje vmes.

  • Prednost diskastih ključavnic je, da vlomilci težko pridejo do loka.

  • Pri lokih je pomembno, da so čim debelejši.

  • Ključavnice z enakim zaklepanjem so praktične pri vsakodnevni uporabi. Vendar lahko potem vsaka oseba z enim ključem odpre več ključavnic. Če izgubite ključ, boste morali zamenjati vse ključavnice ali vsaj vse cilindre ključavnic.


Kako pritrditi ključavnico obešanko na vrata? Najbolje z enim od naših zapahov. Za več informacij in nasvetov se obrnite na našo službo za stranke.