Koši za odpadke na prostem

Vse v podjetju ima svoje mesto, kar seveda velja tudi za odpadke. Da bodo zunanje površine vedno urejene in čiste, vam priporočamo naše koše za odpadke za uporabo na prostem: odprte ali zaprte koše za odpadke, s pepelnikom, streho ali notranjo posodo, izdelane iz kovine, umetne mase ali lesa. Pri nas boste zagotovo našli pravi koš za odpadke za čiste zunanje površine in urejene poslovne prostore, skupaj z vsemi nasveti in triki, ki jih potrebujete na temo urejenosti zunanjih površin.

V kategoriji Koši za odpadke na prostem boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: VAR, PROCITY, Rubbermaid.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 86

Koši za odpadke na prostemSmeti nimajo kaj početi na reprezentativnih zunanjih površinah, vendar je prostor za odlaganje nujen. Z zadostnim številom košev za smeti na prostem močno izboljšate kakovost bivanja in hkrati poskrbite za privlačnejšo podobo. Odločite se za izdelek v naši bogati ponudbi!Po čem izstopajo koši za smeti za uporabo na prostem?Veter, vremenske razmere in čas – sistemi za odpadke za zunanje površine morajo biti odporni na marsikaj. In to ne le za eno sezono. Zunanji koši za odpadke za stensko montažo ali stoječo namestitev so za to idealno pripravljeni: • Odporna pocinkana jeklena pločevina (vsaj v notranji posodi) s protipožarno zaščito pri odlaganju vročih/prižganih cigaret

 • Fiksna pritrditev v tla s pomočjo talnih plošč ali možnostmi montaže na steno in stebričke

 • Velike odprtine za odlaganje različnih vrst odpadkov in majhne odprtine, ki nakazujejo, da vanje ne sodijo veliki odpadki

 • Pokrovi za zaščito pred mokroto

 • Odtakanje vode in vlage

 • Priprava za odlaganje z možnostjo zaklepanja z enostavnimi mehanizmi za praznjenje

 • Številna oblikovanja za vsako ureditev prostora in vizualni učinek


Kako izbrati koše za odpadke na prostem? 1. Število: Več kot je košev za smeti, bolje je. Koše za smeti na prostem v smiselnih presledkih postavite ob vseh vhodih in izhodih, na mestih, kjer se ljudje lahko zadržujejo, kot so klopi, parkirišča, in ob sprehajalnih poteh.

 2. Velikost: Večji kot je koš za smeti, manjkrat ga morate izprazniti. Vendar se lahko v odpadkih razvijejo vonjave, velik koš pa ni povsod vizualno ali funkcionalno smiseln. Bližje kot je zunanji koš za odpadke reprezentativnim območjem, bolj diskreten in manjši mora biti.

 3. Montaža: Koši za odpadke za postavitev na tla ne potrebujejo le določenega prostora na tleh, temveč mora biti okoli njih tudi dovolj prostora za natančno odmetavanje odpadkov in praznjenje. Koši za odpadke na prostem s stensko montažo so bolj prilagodljivi, saj jih lahko namestite tudi na stebričke. Vendar gre to na račun kapacitete polnjenja.

 4. Funkcionalnost: Če želite optimizirati cikel odstranjevanja odpadkov, so koši za odpadke z ločevanjem pomemben element. Vendar pa veljajo za ene izmed največjih modelov. Sicer pa so dobra kombinacija z vgrajenimi pepelniki, čeprav so ločeni pepelniki bolj diskretni in pogosto varnejši.

 5. Videz in oblikovanje: Izbira modelov je velika. Koši za smeti na prostem iz umetne mase niso tako privlačni kot koši za smeti na prostem iz lesa ali nerjavnega jekla. Vendar pa jih zaradi svetlih barv najhitreje prepoznamo kot prostor za odlaganje smeti. Sicer pa so ustrezne vse možnosti, ki so primerne za vaše površine na prostem.

 6. Odpadki: V koš za smeti ob prostoru za piknik ali odmor odlagamo številne ovitke hrane in kose embalaže za pijačo. Majhna odprtina bi bila v tem primeru neprimerna. Po drugi strani pa nihče ne bi želel, da se zunanja embalaža iz kartona odvrže v koš za smeti pri vhodu v podjetje.


Zunanje površine vašega podjetja so več kot le območje na prostem. Zato jim posvečamo veliko pozornosti, prav tako pa tudi temi odstranjevanja odpadkov in številnim člankom v revijah z mnogimi nasveti in idejami:

Veselimo se vaših povratnih informacij in kadar koli lahko odgovorimo na dodatna vprašanja. Preprosto stopite v stik z nami.