Ovijalni kompleti, odvijalniki traku

Kaj vse potrebujemo za ovijanje? To je odvisno predvsem od tega, kaj želimo zapakirati. Zagotovo potrebujemo ovijalni trak, odvijalnik, napravo za napenjanje in pritrditev ter zapiralo za trak. Lahko pa si delo poenostavite in se odločite za naš praktični komplet za ovijanje. V njem je vse, kar potrebujete.

V kategoriji Ovijalni kompleti, odvijalniki traku boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, eurokraft basic.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 48

Vse za varen transport blaga: kompleti za ovijanjeBlago, ovito z ovijalnim trakom, bo zagotovo bolje zaščiteno med transportom. Za ovijanje tovora s pritrdilnim trakom, napenjanje traku in pritrjevanje potrebujete posebno orodje. V spletni trgovini kaiserkraft dobite odvijalnike traku, naprave za napenjanje in pritrditev, kovinske sponke in objemke, pa ne samo posamezno, temveč tudi v cenovno ugodnih kompletih.Ustrezen komplet za ovijanje za vsako transportno blagoZa ovijanje se uporabljajo trakovi iz različnih materialov, odvisno od velikosti, teže in lastnosti blaga za pakiranje. Od lastnosti traku pa je odvisno, katero tehnologijo in lastnosti naprave boste izbrali. Zato ponujamo številne komplete za ovijanje za trakove iz jekla, umetne mase ali kompozitne trakove. Katero blago želite zaščititi pred transportom? Kako pogosto? Recimo, da s pomorskim transportom večkrat na teden pošiljate težko blago z ostrimi robovi – v tem primeru izberite komplet za ovijanje s pomičnim odvijalnikom za jekleni trak ter napravo za napenjanje in pritrditev. Samo občasno pošiljate manjše pakete in lažje kartonaste škatle? Priporočamo komplet za ovijanje z enodelno napravo za napenjanje in pritrditev, PP-trak dolžine 1000 m v podajalni škatli in objemke. To je priročen in cenovno ugoden osnovni komplet. Kadar morate ovijati večje predmete, palete in težke kartonaste škatle, pa izberite komplet za ovijanje s PET-trakom, ki vsebuje 2000 m poliestrskega traku na pomičnem odvijalniku, napravo za napenjanje in pritrditev ter objemke.Izbira v spletni trgovini kaiserkraft je res velika in raznolika, zato si vzemite dovolj časa pri izbiri kompleta. Pred odločitvijo ugotovite, katere komponente in lastnosti izdelkov so optimalne za vaše potrebe, da boste izbrali res ustrezen model.Zaščita za transportno blago, embalažo in še več …Izbrali ste ustrezen komplet za ovijanje. Porabljen material, kot so trakovi ali objemke, lahko naknadno naročite posebej. Potrebujete še kakšno dodatno opremo, kot je zaščita robov ali drug embalažni material? Imamo vse za podjetje in ponujamo vrhunske storitve za svoje stranke. Obrnite se na nas, upoštevali bomo vaše želje in vam z veseljem pomagali dalje.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Trak za mokro lepljenje | Nakrčne folije | Polnilni material | Industrijske palete | Palete za enkratno uporabo | Lepilni trakovi tesa | Odvijalniki lepilnega traku tesa