Montažni vozički

Investicija, ki se več kot povrne: okretni montažni vozički, ki ne zasedejo veliko prostora. Ti mobilni pripomočki neizmerno olajšajo delo. Vanje shranite majhne dele, potrošni material in orodje ter si prihranite nepotrebne poti. Tako nimate samo bolj urejene proizvodnje, ampak tudi vedno vse pri roki.

V kategoriji Montažni vozički boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, RAU, Treston.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 89

Montažni vozički – mobilno delovno mestoPo vsak vijačni ključ posebej? Seveda ne. Z uporabo našega montažnega vozička so orodje, sestavni deli ipd. vedno tam, kjer jih potrebujete, skupaj s praktično delovno površino, kar vam ne bo koristilo le pri montaži.Tri v enem: tako deluje montažni vozičekMontažni vozički so transportna sredstva, delovna mesta in mobilne delovne mize v enem. Klasično minimalistična oblika s kolesi in enim ali več nivoji. Ker pa je še to včasih premalo, najdete pri kaiserkraft tudi montažne vozičke s predali, omarami, stenami z luknjami in drugimi praktičnimi dodatki.Izbira ustreznega vozička za materialZa izbiro je odločilen namen uporabe:  • Če želite voziček uporabljati predvsem kot transportno sredstvo, za komisioniranje in dela, pri katerih potrebujete le malo pripomočkov, je bolje izbrati preproste oblike.

  • Kombinacijo delovne površine in predalnikov lahko uporabljate kot mobilno delavnico. Idealno za dela, pri katerih potrebujete veliko orodja in/ali večje količine majhnih delov.

  • Za velike sestavne dele, stroje in podobno je najbolje uporabiti naše vozičke za večje obremenitve. Ti kombinirajo majhno lastno težo z veliko nosilnostjo.

  • Dodatno nudimo tudi vozičke za posebna področja uporabe, na primer čiste prostore.


Splača se tudi pomisliti na malenkosti. Na primer, po višini nastavljive delovne površine pripomorejo k bolj ergonomskemu delovnemu mestu, prestrezne kadice pa preprečujejo razlivanje tekočin. Poleg tega je naše vozičke možno dobiti v različnih velikostih ter s ploščami iz različnih materialov – od ugodnih MDF-plošč do plošč iz izjemno trpežne umetne mase in z vtisnjenim vzorcem.Kaj pa kolesa?Večina naših montažnih vozičkov ima kolesa iz polne gume, ki imajo tih tek in so enostavna za manevriranje. Na občutljivih in ravnih tleh so najboljša kolesa iz poliuretana. Alternative tem so kolesa iz umetne mase ali pa klasična kolesa z zračnico.Že imate montažni voziček, vendar se ne vozi več kot bi moral? Ga bomo že spravili v tek. Enostavno pobrskajte po naši bogati ponudbi vrtljivih in fiksnih koles.(Še) nimamo vašega idealnega montažnega vozička?Zagotovo bomo našli rešitev, saj smo kaiserkraft strokovnjaki za posebne izvedbe. To pa seveda ne velja le za montažne vozičke, temveč tudi za druge transportne naprave in vozičke ter mnoge druge izdelke za opremo vašega podjetja. Obrnite se na nas. Skupaj poskrbimo za najboljše delovne pogoje.