Zbiralniki odpadkov

Naši koši za smeti in zbiralniki odpadkov zmorejo marsikaj. Za najrazličnejše odpadke so primerni tudi naši sistemski koši za smeti, ki jih preprosto postavite pod pisalno mizo in si s tem olajšate ločevanje odpadkov. S koši na potisk in s pedalom bosta vaša pisarna in prostor za odmore vedno lepo urejena.

V kategoriji Zbiralniki odpadkov boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EKO, helit, Rubbermaid, Hailo, simplehuman, VAR, rothopro, AIR-WOLF, CWS.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 216

Različni koši za smetiŠe niste odkrili čarobne besede, ki bi brez sledi odstranila vse smeti? Žal to tudi nam še ni uspelo. S koši za odpadke iz naše spletne trgovine pa boste vseeno poskrbeli, da bodo smeti v trenutku postale nevidne. Da bo vse tako hitro in učinkovito kot pri čaranju, vam ponujamo koše za smeti v številnih velikostih za uporabo v prostorih in na prostem.
Od koša do smetnjakaTrenutno še ne moremo začarati smeti, da bi kar izginile. Dokler pa imamo na voljo koš ustrezne velikosti, je rezultat enak. Pri kaiserkraft dobite koše za papir, ki se čudovito skrijejo pod pisalno mizo, in posode za smeti, ki ponujajo dovolj prostora za dolge delovnike v proizvodnji. Za posebne zahteve pa imamo na voljo še smetnjake, ki so kos vsaki situaciji.Ali imajo vaši zaposleni vedno polne roke dela? Koši za smeti s potisnim ali nihajnim pokrovom so priročna različica košev z običajnimi pokrovi. Če so opremljeni še z mehanizmom s pedalom, bo odstranjevanje smeti videti skoraj kot čarovnija. Pritisnete na pedal, pokrov se odpre in zapre, smeti pa izginejo. Zbiralniki surovin so opremljeni s kolesi ali kolesci, zato bodo vedno pri roki, kjer jih potrebujete. Če pa se bojite, da bi v smeteh pomotoma pristal kakšen ogorek, vam priporočamo koše za odpadke z gašenjem, ki samodejno omejijo dostop kisika. Tudi ti niso čarobni, vseeno pa enako učinkoviti.
Koši za smeti za uporabo na prostem – s strešico in odporni proti vremenskim vplivomDa se vam tudi pri čistoči okolice ne bo treba zanašati na čarovnije, vam kaiserkraft ponuja koše za smeti za uporabo na prostem, ki so opremljeni z vrečo za smeti ali notranjo posodo. Izdelani so iz robustnih materialov za dolgotrajno uporabo v vetru in slabem vremenu. Za nezaščitena mesta izberite modele s strešico, za mesto pred vhodom pa takšne z elegantno obliko. Če poleg koša za smeti potrebujete tudi pepelnik, izberite kombiniran pepelnik, ki združuje oboje. Tako se boste dokončno znebili neprivlačnih cigaretnih ogorkov pred vrati.