Prikolice, težke prikolice

Bi radi imeli prikolico, s katero bi težke tovore lahko prepeljali kar sami? Pri nas boste našli, kar iščete. Nudimo vam ustrezne rešitve za vse želje glede transporta – za tovor različne teže in dimenzij.

V kategoriji Prikolice, težke prikolice boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, Kongamek.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 38

Prikolice in težke prikolice: vlečna sila za transport tovoraČe osebni avtomobil ni dovolj prostoren za vso dopustniško prtljago, priklopite prikolico. Kaj pa, če je tovor pretežek za viličar ali dvižni voziček? Točno tako. Pri kaiserkraft najdete široko izbiro prikolic za uspešen transport velikih in težkih bremen.Katere prikolice vam nudimo?Naše prikolice se načeloma delijo v dve kategoriji:  • Vlečne prikolice

  • Težke prikolice


Glavna razlika med kategorijama je nosilnost. S težko prikolico lahko prevažate do 50 ton.Poleg tega pri nas dobite tudi prikolice s krmiljenjem z vrtljivo ploščo ali premniki, manjšimi ali večjimi nakladalnimi površinami in različnimi kolesi. Prikolico vam lahko dostavimo opremljeno tudi s stranicami, parkirno zavoro in drugo dodatno opremo. Zagozde preprečujejo nehoteno premikanje.Kako najdete pravo prikolico za svoje potrebe?Vprašajte se, čemu boste prikolico uporabljali:  • Kako velika in težka so bremena, ki jih želite prevažati?

  • Na kakšni podlagi boste vozili prikolico?

  • S katerim vozilom želite vleči prikolico?


Za težka bremena potrebujete težke prikolice z visoko nosilnostjo, občutljivo blago zaščitite s polnimi gumijastimi kolesi, v ozkih prostorih pa vam pomaga majhen obračalni krog.Ali potrebujete prikolico, ki je posebej prilagojena vašim potrebam? Brez težav. Preprosto se obrnite na nas. Pri kaiserkraft dobite posebne izvedbe za skoraj vsako potrebo.Čemu so namenjene prikolice in težke prikolice?Najprej razčistimo: družinskemu dopustu vsekakor ne. So pa zato vsestranski pripomočki pri prevažanju bremen v proizvodnji. Od zabojnikov do strojev ali škatel, naše prikolice so kos raznim bremenom. Prikolico enostavno priklopite na vlačilec ali viličar ter speljite.Ena ni dovolj? Zaporedno lahko priklopite tudi več prikolic. To je idealno predvsem takrat, kadar želite tovor raztovoriti na različnih mestih. Celo kratke razdalje na cesti ne predstavljajo težav. Za takšne primere dobite pri nas pakete StVO, s katerimi lahko svojo prikolico prilagodite za uporabo v javnem prometu.Ob koncu še nekaj nasvetovPočasi se daleč pride. To velja tudi za vožnjo s prikolicami. Če se s priklopljeno prikolico peljete hitreje kot 6 km/h, se njena nosilnost zniža, s tem pa tudi stopnja varnosti. Zato raje zmanjšajte hitrost in poskrbite za zavarovanost svojega tovora, na primer z napenjalnimi trakovi in mrežami.Oboje najdete v naši trgovini, skupaj s široko ponudbo transportnih naprav in dodatne opreme, od dvižnih vozičkov z vilicami vse do palet.